Nora lui Liviu Dragnea a răvășit Instagramul cu ”pictorialele” fără sutien

Publicat: 22/01/2020 | 23:40

Nora lui Liviu Dragnea, Gina Alexandra Tătulescu, este o prezență sexy, care are cu ce să își impresioneze admiratorii de pe rețelele de socializare. Tânăra știe cum să pozeze și poartă ținute care îți taie răsuflarea. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini unice având-o în prim-plan pe frumusețea care a răvășit Instagramul cu ”pictorialele” fără sutien. (VEZI ȘI: CÂT PLĂTEȘTE ANUAL NORA LUI LIVIU DRAGNEA PENTRU ÎNTREȚINEREA NOULUI BOLID)

Soția lui Valentin Dragnea își etalează constant atuurile pe internet, stârnind admirația sexului tare. Bruneta a devenit nora lui Liviu Dragnea anul trecut, după ce Valentin, fiul fostului președinte al PSD, a cerut-o de soție și i-a oferit în dar o nuntă ca în povești, cu peste 500 de invitați. Toată crema României a fost prezentă la eveniment.

Ședințe foto de infarct

Nora lui Liviu Dragnea știe să pozeze

Cei doi proaspăt însurăței au plecat, la finele anului trecut, într-o vacanță exotică, în Thailanda, unde Gina s-a pozat corespunzător, în costume de baie menite să-i evidențieze corpul de sirenă.

De altfel, nora ex-liderului din Kiseleff nu ezită să se fotografieze în cele mai diverse ipostaze, atât în vacanțe de cinci stele, cât și alături de mașini de sute de mii de euro, ori cu genți și ținute extrem de scumpe, care stârnesc admirația oricărei doamne. (NU RATA: CUM ARATĂ NORA LUI LIVIU DRAGNEA ÎN ROCHIE DE MIREASĂ! PRIMELE IMAGINI DE LA NUNTA LUI VALENTIN)

Gina Alexandra și-a impresionat admiratorii cu fotografiile pe care le-a postat

Gina și Valentin sunt împreună de șase ani și s-au căsătorit după o relație de cinci ani. Tatăl miresei este preotul Dionis Tătulescu, cel care a și condus-o la altar în ziua nunții. Nora lui Liviu Dragnea a participat la Miss Universe România, unde a ajuns până în finală, însă s-a clasat pe locul 20 din 23 de participante.

Liviu Dragnea rămâne în închisoare

Un complet de cinci judecători de la instanţa supremă a respins, marţi, recursul în casaţie promovat de Liviu Dragnea. Fostul lider al PSD ceruse să-i fie anulată condamnarea de trei ani şi șase luni de închisoare primită în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Decizia magistraților este definitivă.

Dezbaterile în acest caz au avut loc săptămâna trecută, când Liviu Dragnea a fost adus în instanţă. „Vreau să mă refer la două lucruri. În primul rând, la un neadevăr – afirmaţia DNA că eu le-am cunoscut pe Adriana Botorogeanu şi Anisa Stoica, că lucrau la DGASPC, dar de fapt veneau la partid, un neadevăr ca multe altele folosite de acest Parchet. (…) Eu cred cu tărie că sunt complet nevinovat şi stau de opt luni nevinovat în Penitenciarul Rahova.

De aceea nu am plătit prejudiciul, pentru că nu mi s-a părut normal să plătesc pentru o faptă pe care nu am comis-o. Rămâne la aprecierea dumneavoastră dacă voi sta în continuare nevinovat la închisoare sau dacă veţi dispune eliberarea”, a spus Liviu Dragnea în sala de judecată. (CITEȘTE ȘI: MĂRTURII ÎN PREMIERĂ. NORA ȘEFULUI PSD A LEȘINAT DIN CAUZA EMOȚIILOR: ”ÎI ERA FOARTE FRICĂ DE…”)

A doua încercare

Momente fericite în familia Dragnea

Avocaţii fostului lider al PSD au explicat că fapta de care este acuzat clientul lor nu este prevăzută de legea penală, făcând trimitere la prevederi din Codul Muncii, cu referire la modul în care Floarea Alesu ar fi trebuit să le sancţioneze pe cele două angajate de la DGASPC Teleorman.

A fost cea de a doua încercare a lui Liviu Dragnea de a anula condamnarea prin introducerea unei căi extraordinare de atac. În decembrie 2019, ex-liderului PSD i-a fost respinsă o contestaţie în anulare. (VEZI AICI: ULTIMA IMAGINE CU LIVIU DRAGNEA ÎN LIBERTATE)

Dosarul care i-a adus condamnarea liderului PSD

Pe 27 mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani şi șase luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Conform rechizitoriului întocmit de DNA, Floarea Alesu, director executiv al DGASPC Teleorman, în schimbul unor foloase necuvenite, a procedat la menţinerea ilegală în posturi a două angajate – Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica.

Cele două nu s-au prezentat la serviciu şi nici nu au prestat vreuna dintre activităţile înscrise în contractul lor de muncă semnat cu DGASPC Teleorman, desfăşurându-şi de fapt activitatea la sediul Organizaţiei PSD Teleorman, a arătat DNA. (NU RATA: ȘEFUL PSD I-A ”STRICAT” NUNTA LUI MARINICĂ DE LA GALAȚI… I L-A ”RĂPIT” PE SALAM ÎN MIJLOCUL PROGRAMULUI!)

Potrivit procurorilor, Dragnea a determinat-o pe Stoica să se angajeze şi să fie remunerată în cadrul DGASPC Teleorman. El a mai fost acuzat că a contribuit, prin influenţa pe care o avea în calitate de preşedinte al CJ Teleorman, ca Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica să fie menţinute în funcţie la DGASPC Teleorman.

În aprilie 2016, Liviu Dragnea a mai fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, în dosarul „Referendumul”. Judecătorii au susținut că liderul PSD a folosit abuziv autoritatea și influența în partid pentru a denatura rezultatul scrutinului din 2012 privind demiterea președintelui de atunci, Traian Băsescu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...