Noul iubit al Andreei Bălan, un bărbat misterios. Ce meserie are, de fapt, Tiberiu Argint

Publicat: 11/07/2020 | 22:19
Noul iubit al Andreei Bălan, un bărbat misterios. Ce meserie are, de fapt, Tiberiu Argint

Sonia Argint Ionescu, sora lui Tiberiu, noul iubit al Andreei Bălan, a dezvăluit de curând ce meserie are, de fapt, bărbatul care i-a cucerit inima artistei.

Prezentatoare TV de profesie, Sonia a explicat că fratele său este de fapt arhitect. „Fratele meu lucrează în vânzări și marketing într-o companie, dar specializarea lui este arhitectura”, a precizat sora lui Tiberiu Argint.

Citește și: Ipoteza care răstoarnă totul. Relația dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint, o farsă? Apropiații artistei spun că…

Cei doi frați au o relație extrem de apropiată, lucru care se înțelege și de numeroasele poze pe care iubitul Andreei Bălan le are cu sora lui. În dreptul multor imagini postate pe pagina sa de Facebook, Tiberiu Argint chiar își declară dragostea pentru sora sa.

Cum a cucerit-o pe Andreea Bălan

Se pare că, Andreea era în căutarea unui bărbat care să o ajute cu cele două fete pe care le are cu fostul ei soț, George Burcea.

Potrivit unor surse WOWbiz.ro, Andreea Bălan ar fi fost atras de Tiberiu Argint și datorită modului în care acesta vorbește despre familia sa și ăn special de cei doi nepoți, băieții Soniei Argint Ionescu.

Nu rata: Lovitură de teatru! Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit deja?! „Sunt singură”

„Andreea Bălan a fost cucerită de felul în care Tiberiu Argint vorbește despre nepoții pe care îi are. E clar că iubește copiii, îi place să se joace cu ei, se pune la mintea lor, iar asta îi place Andreei când vine vorba de un bărbat. În plus, iubesc amândoi animalele, iar asta i-a apropiat și mai mult”, precizează sursa.

Povestea idilei, descoperită de paparazzi

În urmă cu o săptămână, Andreea Bălan a fost surprinsă în stațiunea Vama Veche alături de un tânăr brunet pe nume Tiberiu Argint, în vârstă de 36 ani, director de vânzări la o companie daneză de lux, care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane.

Artista și noul iubit au fost surprinși de CANCAN.RO ca doi adolescenți îndrăgostiți weekend-ul trecut pe o plajă din Vama Veche, în public. Surse apropiate celor doi au mărturisit că idila dintre cântăreață și Tiberiu Argint, fratele unei prezentatoare de la TVR, ar fi început în urmă cu aproximativ o lună, în timp ce prietenii artistei spun că relația nu există.