Nu e banc! Câți lei cerea Daniela Crudu pentru o partidă de amor. Ce tarife au alte vedete din România

Publicat: 15/08/2019 | 11:55

Cu mai multă vreme în urmă, focoasa Daniela Crudu a fost suspectată că face sex pe bani, iar mulți au fost de părere că este o informație reală atunci când numele fostei asistente TV a fost vehiculat într-un mega-dosar de prostituție care s-a lăsat și cu arestări.

Totuși, Daniela Crudu nu a lăsat să se observe că ar fi fost afectată de demersurile procurorilor care s-au ocupat de dosarul de prostituție. A continuat proiectele proiectele în care era implicată atunci. Mai mult, nici nu era pentru prima oară când era acuzată că face sex pe bani. Au existat zvonuri potrivit cărora Daniela Crudu întreținea relații sexuale cu afaceristul Ioan Neculaie pentru sume de ordinul a mii de euro. Paparazzii CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, au fotografiat-o în fața casei omului de afaceri din Brașov.

La un moment dat, artistul Leo de la Strehaia a acuzat-o pe Daniela Crudu că i-ar fi cerut 10.000 de euro (47.300 ron, potrivit cursului BNR de astazi). Sau, mai pe româneste, aproape jumatate de miliard de lei vechi pentru a petrece o noapte fierbinte cu el. În ciuda faptul că bruneta a infirmat declarația lui Leo de la Strehaia, foarte mulți au considerat că nu spune adevărul.

Citește și: Daniela Crudu a mărit tariful de când și-a pus silicoane mai mari! Câți bani face

Tarifele altor vedete de pe piață

“Pamela de Romania” – Simona Trașcă – s-a numărat și ea printre vedetele de pe lista anchetatorilor în dosarul de proxenetism. Blonda sexy a devenit cunoscută după ce s-a vehiculat, în spațiul public, că ar fi fost amanta lui Dan Negru. A continuat, apoi, să aibă o mulțime de relații eșuate, cele mai multe dintre ele cu bărbați străini din lumea showbiz-ului. Despre fosta asistentă TV se zvonea ca nu avea un tarif prea mare și că oferea adevărate show-uri incendiare atunci când era chemată la petreceri private.

Simona Trașcă

Cântăreața Emmy a fost pomenită în același dosar de prostituție, în 2010, fiind surprinsă de o cameră de luat vederi în timp ce îi făcea “nota de plată” unui client. Actiunea a avut loc într-o cameră de hotel, iar vedeta i-a cerut bărbatului suma de 200 de euro (946 ron la cursul BNR de azi) ca să întrețină relații sexuale normale și orale.

Emmy

Citește și: Imaginile pe care le vor șterse! Ce făceau Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu și Loredana Chivu în cluburi pentru 300 de lei

Citește și...