Ioana Tufaru, şocată și ea de fiul ei! Nu-l mai recunoşti pe Luca. Uite cum arată acum

Publicat: 08/04/2019 | 10:22

Ioana Tufaru l-a născut prematur pe Luca. Era fragil, foarte mic și a fost nevoie să fie ținut mai multe zile în incubator până când să fie declarat în afara oricărui pericol. 

Luca a crescut și merge la grădiniță. Mânâncă bine, are poftă de mâncare și, după cum spune Ioana, stă bine la capitolul ”imunitate”.

”Cred că seamăna cu mine înainte de inelul montat în stomac. Mănâncă întruna. Spre deosebire de mine însă face şi multă mişcare, aleargă încontinuu, clar o să-l facem fotbalist. Am făcut multe prostii la viaţa mea, dar această familie pe care o am acum, adică Luca şi Ionuţ, îmi spală toate păcatele”, a spus Ioana.

Ioana și Luca

„Băieţelul meu este minunat. Este un spectacol întreg. E vesel, râde mult, se joacă, e poznaş, exact cum trebuie să fie un copil. Merge şi la grădi, îi place mult acolo, printre copii. Când mă uit la poze cu el, de acum doi ani, nici nu-l mai recunosc. E schimbat, are părul mai lung, i s-au mai modificat şi trăsăturile, dar tot frumos este. Şi eu şi Ionuţ îl adorăm”, a declarat Ioana pentru WOWbiz.ro.

Luca merge la grădiniță și este plin de energie

Ioana Tufaru, fericită că poate merge din nou fără să se chinuie

Fiica Andei Călugăreanu este fericită pentru că poate merge din nou fără să se chinuie, că se poate apleca și că poate alerga inclusiv după mijloacele de transport în comun dacă este nevoie. Ioana Tufaru se simte extrem de bine după ce a slăbit 70 de kilograme. 

(VEZI ȘI: IOANA TUFARU RISCĂ SĂ ÎȘI PIARDĂ COPILUL! UITE CUM ARATĂ LUCA ACUM ŞI CÂTE KILOGRAME ARE: “AM FOST CU EL LA DOCTOR“)

Ioana Tufaru a făcut prima operație de micșorare a stomacului în urmă cu aproape nouă ani, reușind să slăbeacă în doar câteva luni circa 30 de kilograme. Ulterior, procesul se slăbire s-a oprit, pentru că Ioana nu ținea un regim corespunzător, motiv pentru care a ajuns ca în 2017 să cântărească 165 de kilograme.

(CITEȘTE ȘI: IOANA TUFARU DĂ DE PĂMÂNT CU HANNELORE ULRICH DE LA “INSULA IUBIRII”! SPUNE CĂ ȘTIE ADEVĂRUL)

Anul trecut, în octombrie, medicul care a operat-o i-a sărit din nou în ajutor și a chemat-o să-i facă o nouă operație, mai exact să-i monteze un inel gastric.

„Nu îmi mai e foame! Mi se face după mult timp, după 4-5-6 ore. Uit, dacă mă iau cu altă treabă, dacă stau cu Luca. Sunt mai uşoară cu aproape 70 de kilograme! Acum am 95 de kilograme. Dl doctor mi-a dat a doua şansă. Mi-a spus că e ultimul tren pentru mine. Vreau să slăbesc şi mai mult. 70-75 de kilograme, cu indulgenţă. Vreau să rezov şi problemele de sănătate, sunt cam delăsătoare. Sper să mai reduc din marele meu viciu, fumatul!”, a declarat Ioana Tufaru la Teo Show.

 

Citește și...