Nu-l mai recunoști pe stradă! Tavi Clonda, schimbare radicală de look: ”Am plâns ca un copil”

Publicat: 07/09/2020 | 12:13

Nu-l mai recunoști pe stradă! Tavi Clonda și-a făcut o schimbare radicală de look. Artistul le-a mărturisit fanilor de ce a fost nevoit să ia o asemenea decizie.

Noul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva” va începe sâmbătă, 12 septembrie. Show-ul  va fi prezentat, în continuare, de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, iar jurați vor fi Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Jurații sunt entuziasmați și promit un nou sezon cu multe surprize. Printre concurenți, se numără și Tavi Clonda. Iar artistul a fost nevoit să treacă printr-o schimbare radicală de look.

După 15 ani, Tavi Clonda a renunțat la barbă. Iar acel moment s-a dovedit a fi unul destul de greu pentru el. (CITEȘTE ȘI: ALEX BODI, ATAC DUR LA ADRESA BIANCĂI DRĂGUȘANU DUPĂ CE A AFLAT DE NOUA EI CUCERIRE)

„Mi-am dat barba jos după 15 ani! O singură dată am mai încercat asta, când am fost la Academia de Aviaţie, în armată, şi oricât de mult mi-am dorit să ajung acolo, când a trebuit să renunţ la barbă mi-am dat seama că mai bine renunţ la planurile cu academia. Şi atunci, şi acum, am plâns ca un copil. Am făcut schimbarea treptat, timp de 2 zile, până m-am ras de tot, chiar înainte de prima gală, când voi avea un travesti de zile mari. Mă rădeam şi plângeam, nu-mi venea să cred ce faţă aveam!”, a declarat Tavi.

Tavi Clonda a renunțat la barbă

Cum a reacționat Gabriela Cristea

După ce și-a dat barba jos, Tavi Clonda s-a temut de reacția fetițeor sale. Artistul a crezut că fiicele sale nu-l vor mai recunoaște. Nu s-a întâmplat acest lucru, însă… reacția Gabrielei Cristea când și-a văzut soțul fără barbă a fost de milioane! (VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU L-A CUCERIT FULGERĂTOR PE EX-IUBITUL MILIONAR AL IOANEI FILIMON. AVEM IMAGINILE CARE I-AU DAT DE GOL)

„Dacă pentru fete nu a fost nicio problemă, nu au zis nimic, Gabriela se uita la mine şi râdea încontinuu. Jumătate de oră nu s-a oprit din râs. Ba mai mult, îmi zicea >. Între timp m-am obişnuit, deja nu mai e aşa o problemă, s-au obişnuit şi colegii, chiar dacă la început, când ne-au văzut pe mine fără barbă şi pe Romică Ţociu fără mustaţă, au râs şi au glumit foarte mult pe seama noastră!. Asta înseamnă însă să fii actor, să joci un personaj, să îţi asumi anumite schimbări, să înveţi să mergi şi pe tocuri, să te şi epilezi dacă e nevoie!”, a mai completat Tavi.