Nu te așteptai să se întâmple așa de repede! Andreea Antonescu a îmbrăcat rochia de mireasă!

Publicat: 18/11/2019 | 15:50

Într-un cadru pitoresc de munte, la Valea Doftanei, jumătatea trupei ”Andre” a strălucit în zece rochii de mireasă într-un pictorial pentru revista Ghidul Miresei.(CITEȘTE ȘI: ANDREEA ANTONESCU I-A DAT PAPUCII ”PRINȚIȘORULUI TAXIURILOR”! ”S-A SĂTURAT DE FIGURILE LUI!”)

Publicația va fi lansată în cadrul celui mai mare târg de nunți  ce va avea loc înperioada 22- 24 noiembrie la Romexpo, acolo unde Andreea Antonescu va defila înrochie de mireasă în cadul unei prezentări de modă.(NU RATA: ANDREEA ANTONESCU I-A CERUT DIVORȚUL LA NOTAR SOȚULUI MILIONAR!)

„Știu că dintotdeauna, orice fetiță se visează mireasă! Eu am fost puțin altfel. Poate și datorită faptului că am muncit foarte mult de mică și mă visam doar artistă! Nu m-am imaginat vreodată mireasă, nu mi-am visat vreodatărochia, poate acesta este și motivul pentru care nu am făcut vreodată nunta Dar cu toate astea, am trăit din plin fiecare secundă al shooting-ului pentru Ghidul Miresei, iar ce nu-mi place să recunosc, dar trebuie să o fac, este  că mi-am schimbat puțin ideea de a fi mireasă”, a declarat AndreeaAntonescu.

Andreea Antonescu a îmbrăcat rochia de mireasă!

Andreea Antonescu, o nouă etapă!

Chiar dacă au o fetiță împreună, Andreea Antonescu și Traian Spak nu au vrut să mai facă vreun compromis în căsnicia lor, așa că au decis să divorțeze. Cântăreața a explicat, voalat, că distanța dintre ei a omorât această relație, ea fiind în România, Traian în Statele Unite.(NU RATA: UNUL DINTRE ”GREII” RETROCEDĂRILOR DIN ROMÂNIA PARE LA UN PAS DE SINUCIDERE… TOCMAI A PIERDUT APROX. 100.000.000 €!)

”Sunt clipe în care, chiar dacă sufletul te îndeamnă să nu pleci, trebuie să ai puterea să privești cu optimism spre tot ce va urma. Am decis, împreună cu Traian, să ne separăm. Nu a existat niciun conflict, nicio discuție tensionată și nici reproșuri. Atunci când am realizat că planurile noastre nu se mai îndreaptă în aceeași direcție am hotărât că nu are rost să mai continuăm. Un mariaj la distanță este dificil de întreținut pentru orice cuplu, iar noi, după 14 ani de relație, am decis că vom rămâne aceiași prieteni buni și niște părinți extraordinari pentru Sienna.  Nu există secrete sau elemente picante care să stea la baza deciziei noastre. Doar atât: Andreea și Traian încep o nouă etapă a vieții separat, însă mereu vor avea o legătură indestructibilă. Este o decizie pe care am cântărit-o cu atenție și am luat-o cu responsabilitate. Un divorț este dureros, însă nu și un obstacol de nedepășit”,a scris Andreea Antonescu, pe blogul personal.

 

Citește și...