Numai mamă să nu fii! Brigitte, decisă să îi cumpere un apartament fiului ei, Robert Sfăt. Ce obstacol au întâmpinat vedeta și Florin Pastramă

Publicat: 16/09/2020 | 21:03

Brigitte și Florin Pastramă au decis să îngroape securea războiului cu Robert Sfăt. Mai mult, cei doi soți își doresc să achiziționeze un apartament pentru tânărul de 19 ani. Din nefericire, cuplul a întâmpinat un obstacol care îl deranjează pe fiul din prima casătorie a vedetei.

Descoperă și: Brigitte a făcut spectacol în costum de baie, pe litoral! Pastramă a rămas și el fermecat

Brigitte, decisă să îi cumpere un apartament fiului ei, Robert Sfăt

“Numai mamă să nu fii!” – este o vorbă veche din popor care pare să i se potrivească perfect în această perioadă lui Brigitte. Bruneta a hotărât împreună cu soțul ei, Florin Pastramă, să cumpere un apartament pentru băiatul său. Ca să aibă o ofertă mai bună la preț, ea a ales o locuință care se află în faza de construcție. Însă, după scurte socoteli, vedeta a constatat că, momentan, nu își permite să facă un pas important spre achiziționarea casei… a susținut că finanțele familiei nu sunt chiar atât de mari.

“Nu prea am bani acum, a mărturisit pe un ton stins Brigitte Pastramă, relatează spynews.ro.

În timp ce vedeta îi explica situația delicată lui Robert Sfăt, acesta își făcea planuri pentru obținerea permisului de conducere. Puțin a lipsit ca Brigitte să nu își pună fiul să jure că va învăța și se va ține de facultatea la care a fost admis, iar tânărul a fost deranjat de atitudinea mamei sale.

“Nu mă mai pune să jur, că poate mă calcă mașina. Poate îmi cade o cărămidă în cap”, a reacționat Robert Sfăt, conform sursei citată mai sus.

Nu rata: Fiul lui Brigitte Pastramă, declarații uimitoare: “Mă băteai până te-a durut pe tine mâna”

Cum a fost umilită Brigitte de propria fiică, Sara

Potrivit mărturiilor făcute de Brigitte, fiica ei are un comportament și o atitudine total nepotrivite față de aceasta. Vedeta îl acuză pe fostul soț, Ovidiu Torj, pentru relația tensionată pe care o are cu propria fată. În vârstă de 13 ani, Sara Torj vine schimbată în casa mamei sale și a lui Florin Pastramă după fiecare vizită pe care o face la reședința tatălui ei biologic.

“De câte ori se vede cu taică-su, vine acasă schimbată. Îi trebuie vreo 3-4 ani să își revină. Nu stiu ce îi spune el despre mine, dar vine schimbată. Eu nu merit asta. Am luat-o peste tot cu mine. Am luat-o cu mine chiar și când nu trebuia și acum fuge de mine. La fel ca Robi”, a declarat printre suspine vedeta în cadrul emisiunii “Brigitte&Pastramă” care rulează la Antena Stars.