Nuntă la înălţime, în stil James Bond, pe Valea Sohodolului. Mirii şi fotograful şi-au riscat viaţa pentru cele mai spectaculoase poze. „Cel mai frică mi-a fost în primii doi metri”

Publicat: 12/07/2017 | 16:07

Doi miri, actori la Teatrul "I. D. Sîrbu" din Petroşani, au avut ideea de a-şi face pozele de nuntă la mare înălţime, pe Valea Sohodolului. Au găsit un fotograf suficient de curajos şi s-au căţărat pe stânci. Ce a ieşit este cu adevărat spectaculos. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă fotografiile inedite, dar şi detalii exclusive despre şedinţa foto extremă, cu recomandarea "Nu încercaţi asta acasă!". (VEZI ŞI: Top 15 cele mai frumoase locuri de vizitat în România!)

Florian Motorgeanu este fotograful care a acceptat propunerea celor doi actori, Radu Tudosie şi Amelia Toaxen, de a se căţăra la înălţime pentru a face nişte poze de nuntă pe măsură. Culmea este că nici fotograful şi nici mireasa nu se mai căţăraseră vreodată. (CITEŞTE ŞI: Ce înseamnă când visezi mireasă! Ţi s-a întâmplat vreodată asta?)

„Ideea a fost a mirilor, când ne-am întâlnit să facem contractul pentru serviciile foto. Au zis că după nuntă, a doua zi – nunta a fost sâmbătă şi pozele le-am facut duminică – să facem o şedinţă căţăraţi pe stânci. Am acceptat din prima, fără să mă gândesc. Mirele s-a mai căţărat, dar eu şi mireasa niciodată. Am avut emoţii, dar sunt curajos de fel şi am vrut să fac câteva poze cum nu s-au mai făcut la noi”, a declarat Florin Motorgeanu pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Fotograful a povestit şi care a fost cel mai înfricoşător moment al şedinţei foto.

„A fost în primii doi metri, când am început să mă caţăr. După cei doi metri am văzut că am forţă în picioare şi în mâini şi am continuat să mă caţăr până pe la 20 şi ceva de metri, pe o stâncă ca un perete. Am mai avut emoţii şi la coborârea de pe stâncă. Nu o mai făcusem şi trebuia să mă întorc cu faţa către stâncă, să mă dau mai în stânga faţă de unde mă poziţionasem, să vină coarda pe drept, apoi trebuia să mă desprind de stâncă cu picioarele îndreptate spre stâncă, fără a pune mâinile pe stâncă”, a adăugat Florin. (CITEŞTE AICI: Daniela Crudu vrea cu orice preţ un iubit! Vedeta a distrus o rochie de mireasă de mii de euro: „Vreau să sparg ghinionul”)

El a mărturisit că i-a plăcut experienţa şi ar repeta-o.

„Chiar mi-a plăcut ceea ce am făcut şi o să mă duc la căţărat să învăţ. Aş mai face-o şi cu altă ocazie”, a mai spus fotograful care a realizat pozele la înălţime. Florin a explicat că şi mireasa a avut mari emoţii, pentru că nu se mai căţărase niciodată, dar i-a plăcut şi ei, până la urmă.

„Emoţii mari au fost şi din partea ei, dar i-a plăcut, a zis că vrea se se mai caţere”, a mai spus Florin Motorgeanu. Fotograful a mai povestit că echipamentul necesar a fost asigurat de un prieten de-al mirilor, pasionat de căţărare, care le-a şi făcut instructajul de bază lui şi miresei. (VEZI ŞI: Imagini de colecţie de la nunta lui Adrian Ropotan cu Raluca Ogică)

Citește și...