Nunți de vedete în 2019. Ei și-au unit destinele anul acesta

Autor:
Publicat: 30/12/2019 | 10:35
Nunți de vedete în 2019. Ei și-au unit destinele anul acesta

Nunțile de vedete au fost întotdeauna evenimente ce au atras atenția publicului. În 2019, atât în România, cât și peste hotare, au avut loc nunți spectaculoase. 

Ținute de zeci de mii de euro și decoruri impresionante au fost admirate la nunțile vedetelor în 2019.

Nunți vedete 2019. Adelina Pestrițu și Virgil Steblea

Adelina Pestrițu s-a căsătorit civil cu Virgil Șteblea la începutul lunii iulie 2019. Cei doi au făcut nunta în data de 20 iulie. Cuplul are împreună o fetiță care se numește Zenaida Maria.

Despre rochia ei de mireasă, Adelina a scris că a fost trimisă în Barcelona. A făcut câteva ajustări pentru ca în final să fie așa cum își dorește. Tiara și voalul aparțin unei case de modă din Spania pe care româncele o găsesc și pe Calea Victoriei. Este vorba despre unul din cele mai cunoscute branduri catalane. Mireasa a ales un buchet de mireasă inedit, format din cale de culoare grena.

Și tortul ales de Adelina Pestrițu pentru petrecerea ei de nuntă a fost unul cu adevărat spectaculos.  Tortul a avut cinci etaje și a fost decorat cu flori albe. Însă, cel mai inedit lucru a fost că tortul a fost coborât din tavan. Când ceasul a bătut ora 0:00, din tavan a fost coborât tortul uriaş, care până la acel moment ar fi fost foarte uşor de confundat cu un corp de iluminat. Apariția tortului a fost o imensă surpriză pentru invitații la cel mai important eveniment din viața Adelinei Pestrițu.

Citește și: ADELINA PESTRIȚU ȘI SOȚUL EI, SURPRINȘI ÎN HALATE DE BAIE AZI-NOAPTE PRIN BUCUREȘTI. FOSTA PREZENTATOARE DE LA KANAL D A POVESTIT CE AU PĂȚIT

Nunți vedete 2019. Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda şi-au unit destinele pe 24 august,  în cadrul unei ceremonii religioase restrânse. Şi-au dorit o petrecere relaxată între prieteni cu 50 de invitaţi, aleşi pe o sprânceană, dar la care toată lumea a scos din dressing ţinute de gală. Deşi s-a vrut doar un garden party, doamnele au purtat rochii preţioase şi până şi fetiţele invitate au fost nişte adevărate domnişoare.

A fost şi o petrecere la care miri şi naşii nu au putuit să sărbătoarească decât alături de copii. Bella Victoria Margot şi Thea Iris Elena, cele două fetiţe ale vedeti tv au jucat rolul domnişoarelor de onoare la nuntă părinţilor lor.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează oficial o familie din 2015, de când s-au căsătorit civil. La nunta din luna august 2019, Gabriela Cristea a purtat o rochie superbă de mireasă, cu un model delicat ce a atras atenția tuturor. Vedeta a strălucit în această zi specială.

Citește și: CUPLURI CELEBRE CARE S-AU DESPĂRȚIT ÎN 2019

Nunți vedete 2019. Jennifer Lawrence and Cooke Maroney

Nunta actriței Jennifer Lawrence cu Cooke Maroney a fost destul de discretă, cuplul având 150 de invitați. Vedete ca Kris Jenner, Sienna Miller, Emma Stone, Adele au fost prezente. Conform mai multor surse, Jennifer a purtat o rochie semnată Dior.

Nunți vedete 2019. Justin Bieber și Hailey Bieber

Justin Bieber și Hailey Baldwin, fiica actorului Stephen Baldwin, s-au căsătorit în New York, pe 13 septembrie 2018, la două luni după ce cântărețul și-a cerut iubita de soție. Informația despre căsătorie a fost confirmată de cei doi pe rețeaua de socializare online Instagram, o lună mai târziu.

Aceasta a fost una dintre cele mai așteptate nunți din 2019. După ce s-au căsătorit civil în 2018, la New York, aceștia au strâns aproape 150 de invitați pentru ceremonia religioasă. Mireasa a arătat perfect în ținutele alese.