O bloggeriță celebră a fost arestată după ce a spus că oferă gratuit partide de sex! Care e motivul pentru care a fost încătușată

Publicat: 07/03/2018 | 11:10

Miss Ye, o bloggeriță cunoscută în China, a fost reținută de polițiști, după ce a scris pe o rețea de socializare că oferă gratuit partide de amor fierbinți în camera unui hotel. Aproape 3.000 de oameni s-au grăbit să ajungă la vedetă, iar coada lungă făcută la ușa camerei sale a stârnit controverse.

În vârstă de 19 ani, bloggerița Miss Ye a provocat un adevărat haos într-un oraș aflat în sudul Chinei, după ce a spus pe Internet că va face sex gratuit cu cei care vor veni la ea în camera. În mesajul făcut public, vedeta a scris și numărul camerei în care era cazată.

“Cineva să vină să mă ia… sex… gratuit… 6316”, a scris vedeta pe o rețea de socializare.

Miss Ye se afla într-un hotel situat în Haitang Bay, orașul Sanya din Hainan.  În jur de 3.000 de oameni s-au prezentat la adresa în care era tânăra vedetă, potrivit Daily Mail. Bloggerița a poposit la finalul lunii trecute în Sanya, o destinație populară în rândul turiștilor care ajung în China. Speriată de consecințele postării sale, ea a anunțat că totul este o glumă și a făcut apel la oameni să nu o mai caute la hotel.

Cu toate astea, la scurt timp însă de la anunțul făcut public, bloggerița Miss Ye a fost arestată de polițiști. Într-un comunicat dat de autorități, Miss Ye a fost acuzată de instigare la prostituție.

 

Citește și...