O mare vedetă a fost concediată de la X – Factor, după ce a fost implicată într-un scandal sexual!

Publicat: 28/08/2018 | 17:57
O mare vedetă a fost concediată de la X – Factor, după ce a fost implicată într-un scandal sexual!

Asia Argento ar fi fost dată afară din juriul X-Factor Italia! Actrița și regizoarea italiană Asia Argento se pare că a fost dată afată din emisiunea X Factor Italia, după ce a fost făcut public faptul că a plătit o sumă de bani unui tânăr care o acuza de agresiune sexuală.(CITEȘTE ȘI: ȘEFUL PSD I-A ”STRICAT” NUNTA LUI MARINICĂ DE LA GALAȚI… I L-A ”RĂPIT” PE SALAM ÎN MIJLOCUL PROGRAMULUI!)

Sky Italia și FremantleMedia Italia au decis să o retragă pe actriță din sesiunile live ale emisiunii care va fi difuzată începând de pe 6 septembrie. În ciuda deciziei producătorilor (neconfirmată încă într-o declarație oficială), Argento va putea să fie văzută în primele episoade ale emisiunii, care au fost deja montate. Asia Argento şi-a început cariera cinematografică la nouă ani, când a fost distribuită într-un film de Sergio Citti. Relaţia cu tatăl, regizorul Dario Argento, nu a fost niciodată în termeni buni, iar activitatea în faţa camerei a dublat-o, încă de la început, cu experienţe regizorale, informează știripesurse.ro(NU RATA, AICI: IUBI A ”ARESTAT-O” PE BIANCA LA NUBA MAMAIA!)

În octombrie 2017 l-a acuzat pe producătorul Harvey Weinstein de agresiune sexuală, devenind una dintre cele mai vizibile personalităţi din campania #MeToo, care este legată de dezvăluirea cazurilor de abuz sexual. Potrivit actriţei, Weinstein a violat-o la Cannes când aceasta avea 21 de ani. După publicarea dezvăluirilor a afirmat că scandalul i-a adus deservicii, simplificând ceea ce i s-a întâmplat.(CITEȘTE ȘI: AVEM DOVADA! ILIE NĂSTASE & NOUA IUBITĂ ȘI-AU ”OFICIALIZAT” RELAȚIA!)

Fostul ei partener, celebrul chef Anthony Bourdain, care a ajutat-o pe tot parcursul scandalului, s-a sinucis în luna iunie. În luna august au apărut primele informații că Asia Argento ar fi plătit pentru o înțelegere în afara tribunalului un tânăr care a acuzat-o că l-a agresat sexual înainte să împlinească 18 ani. Tânărul actor Jimmy Bennett susține că actrița l-a agresat sexual în 2013, într-o cameră de hotel din California, când el abia împlinise 17 ani. Principala problemă privind relația sexuală dintre cei doi este că în statul american vârsta minimă pentru consimțământ sexual este 18.

Citește și...