Bomba la Antena 1! Dupa Alex Velea, un alt nume greu pleaca de la postul TV! Dan Capatos a facut anuntul in miez de noapte

Publicat: 08/01/2019 | 08:56

După ce Alex Velea a renunțat la colaborarea cu echipa de la “Acces Direct”, emisiune pe care o modera împreună cu Simona Gherghe, la Antena 1 s-a mai făcut o schimbare! Dan Capatos este cel care a făcut anunțul în direct. Prezentatorul late night show-ului “XNS” a oferit detalii despre modificarea apărută și a mulțumit celui care i-a fost coleg de platou în timpul sezonului trecut.

Citește și: Alex Velea, reacție surprinzătoare după ce a fost concediat de la Antena 1

Dan Capatos a anunțat că Dorian Popa nu va lucra la “Xtra Night Show” de la Antena 1

Noaptea trecută a început un nou sezon al emisiunii “Xtra Night Show”: cel cu numărul 23! Iar primele minute ale ediției le-a adus o surpriză mai mult sau mai puțin plăcută unora dintre telespectatori. Și asta pentru că Dorina Popa a renunțat la postul de co-prezentator din cauza numeroaselor concerte pe care le are. Anunțul a fost făcut de Dan Capatos, care i-a mulțumit pentru colaborarea frumoasă.

Citește și: Dorian Popa s-a făcut blond și s-a tatuat pe față! Fanii au râs în hohote: „Nici măcar copiii nu se mâzgâlesc în halul asta”

Iar asta nu e tot! Fanii lui Dorian Popa au primit și o veste bună! Cântărețul rămâne în familia Antenei 1, iar în curând, el va putea fi urmărit într-un proiect săptămânal.

“Începem sezonul cu numărul 23 cu o mică modificare. Dorian a ieşit la pauză, ca să zicem aşa… Şi îi mulţumesc pentru ajutorul pe care ni l-a acordat şi pentru tot ce a făcut în sezonul trecut. Dorian cel puţin mie, nu vorbesc în numele celorlaţi doi colegi şi prieteni, mi-a adus un lucru pe care cei din plaja asta din 45+ îl caută şi nu-l mai găsesc. Bucuria tinereţii, bucuria vârstei de 30 de ani, acel chef de viaţă şi optimism. Pentru mine, lucrul alături de Dorian m-a întinerit cu câţiva ani şi îi mulţumesc pentru asta. Va rămâne tot timpul în inima mea, în inimile noastre. Din păcate, programul pe care îl are, succesul, concertele îl impiedică să mai continue un proiect zilnic aici. Îl veţi vedea într-un proiect săptămânal aici, la Antena 1, pentru că rămâne în familia noastră. Personal, cred că ne vom mai întâlni, Doar sănătoşi să fim”, a spus Dan Capatos la începutul ediției de seara trecută de la “Xtra Night Show”.

Dan Capatos, în cadrul ediției de la “XNS” difuzată în seara de 7 ianuarie 2019

 

Citește și...