Surpriză la Antena 1! Alex Velea, concediat de la “Acces Direct”

Publicat: 07/01/2019 | 12:32

De astăzi, 7 ianuarie, emisiunea “Acces Direct” începe un nou sezon la Antena 1. În 2019, telespectatorii au parte de o surpriză: după doar un sezon în calitate de co-prezentator, Alex Velea a părăsit formatul show-ului. Vestea vine la doar două zile după ce Alex Velea a mărturisit în cadrul unui interviu că se întoarce la job-ul cu program fix de luni până vineri începând de la ora 17:00 până la 19:00.

Citește și: Antonia, Alex Velea, Alexia Eram și Mario Fresh au făcut front comun! Ce au făcut cei patru în bucătărie

E oficial! Sezonul de la “Acces Direct” care începe azi la Antena 1 este într-o nouă formulă de prezentare! Fără Alex Velea în calitate de co-prezentator, relatează spynews.ro. Conform sursei citată, proiectele muzicale în care e implicat nu i-au mai permis acestuia să se ocupe și de emisiunea care rulează zilnic la Antena 1. Astfel, în viitorul apropiat iubitul Antoniei se va concentra mai mult pe carieră.

Vă reamintim că în urmă cu doar două zile, Alex Velea a făcut o declarație care nimic nu prevestea anunțul apărut azi în presa din România. “Eu de pe 7 reiau «Accesul». M-am angajat, sunt TV host de luni până vineri. Lucrul cu Simona Gherghe este extraordinar, este o colegă foarte bună și o prietenă adevărată, mi-e super dragă, am de învățat de la ea, relația noastră de amiciție este într-un continuu progres, îmi place”, a spus Alex Velea pentru libertatea.ro.

Deocamdată, nu se știe dacă Simona Gherghe va modera singură emisiunea sau îi va fi adus o colegă sau un coleg în locul lui Alex Velea.

Citește și: Simona Gherghe, implicată într-un incident în platoul de la “Acces Direct”. Reacția viitoarei mămici

Alex Velea în timp ce îl ține în brațe pe fiul cel mare, Dominic, alături de Simona Gherghe și Ștefan Bănică Junior, pe vremea când era co-prezentator la “Acces Direct”