O nouă tragedie lovește clubul Dinamo București. A fost găsit spânzurat în casă

Publicat: 22/02/2019 | 12:24

Avea doar 26 de ani, însă și-a pus capăt zilelor, fiind găsit spânzurat în casă. Un vecin a făcut descoperirea șocantă și a alertat imediat poliția. Trupul tânărului a fost găsit în jurul orelor 15.45. 

Mihai Vlad Subțirică împlinise 26 de ani pe 13 februarie. Lucra ca inginer agronom la o fermă din zonă. Era absolvent al Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București și locuia singur în comuna Dudești.

Mai mult, el este fratele fotbalistului Tiberiu Andrei Subțirică, cel care a început fotbalul la Luceafărul Brăila și apoi a plecat – din clasa a IX-a – la Dinamo București. Este în continuare legitimat la Dinamo București, fiind împrumutat la echipa CS Tunari.

Mihai Vladuț a lăsat un bilet de adio în care își cere iertare de la cei dragi. Pe trupul neînsuflețit al acestuia nu existau urme de violență, iar politiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citește și: S-A AFLAT MOTIVUL PENTRU CARE EMILIANO SALA A MURIT. CUM A FOST IDENTIFICAT CORPUL FOSTULUI FOTBALIST

Fotbalistul Tiberiu Andrei Subțirică: ”Dumnezeu sa te ierte! Frățiorul meu drag…”

Cutremurat de durere, Tiberiu Andrei Subțirică a postat un mesaj dureros pe pagina sa de socializare:

”Dumnezeu sa te ierte! Frățiorul meu drag, tot ce mi-ai cerut a fost sa Te iubesc necondiționat iar tu mi-ai oferit totul. Te iubesc! Păcat ca acum ai plecat, dar stiu ca oriunde ai fi, îmi vei da puterea sa zâmbesc gândindu-ma la tine. Îmi va fi dor…”

Cu doar o zi înainte de a se spânzura, Mihai Vlăduț scrisese: ”Nu îți irosi viața…”

Cu doar o zi înainte de a lua decizia de a se spânzura, Mihai Vlăduț postase pe pagina lui de facebook următorul mesaj:

”Nu-ți irosi mesajele cu cel care nu le citește. Nu irosi cuvintele cu cel care nu le ascultă. …și nu îți irosi viața cu cel care nu te apreciază.”

Pe 19 februarie, el postase un alt mesaj sugestiv pe pagina sa de socializare:

”Îmi e dor de anii în care va aveam aproape, prieteni adevărați. Prietenii necondiționate în care atunci când oricare dintre noi avea nevoie de Mihai Vlad Subțiricăajutor săream toți. O prietenie în care nu aveam voie ca unul din noi sa rămână jos, ne săltam unii pe alții cum știam și ne motivam. Vă mulțumesc pentru prietenia sinceră pe care mi-ați arătat-o”.

Tiberiu Subțirică (aici alături de Adi Mutu) e considerat unul dintre cei mai promițători fotbaliști de la Dinamo

Citește și: FOTBALISTUL FLORIN COSMIN SIMA A MURIT! SPORTIVUL AVEA DOAR 21 DE ANI

Tragediile care au lovit clubul Dinamo București

Patrick Ekeng

În minutul 70 al meciului Dinamo-Viitorul, jucătorul dinamovist Patrick Ekeng s-a prăbușit din senin. Deși toți de pe teren și-au dat seamă de gravitatea situației, până a fost urcat în ambulanță au trecut nu mai puțin de 2 minute și 47 de secunde.

Patrick Ekeng a fost apoi transportat de urgență la spital, unde doctorii au încercat mai bine de o oră să îl resusciteze, însă fără succes.În jurul orei 23:30, medicii au constatat decesul fotbalistului Patrick Ekeng. Medicul de la Spitalul Floreasca a declarat că Ekeng a fost adus la ei FĂRĂ a-i fi fost făcute manevre de resuscitare anterior.

Cătălin Hâldan

În timpul meciului amical de fotbal Ş.N. Olteniţa – Dinamo Bucureşti, desfăşurat la 5 octombrie 2000, la Olteniţa, jucătorul dinamovist Cătălin Hâldan a suferit un accident vascular cerebral în urma căruia a decedat. Din relatările medicului echipei, Mircea Lucaciu, Hâldan a dus mâna la cap şi a căzut pe teren fără să fie lovit. Au urmat imediat manevrele de resuscitare cardio-respiratorie şi de acupunctură, după care a fost continuată resuscitarea în maşină până la spital, jucătorul nemairăspunzând însă la stimuli.

Hâldan efectuase, cu o săptămână înainte, alături de ceilalţi componenţi ai lotului dinamovist, un control medical la clinica particulară Medsana, în urma căruia fusese declarat fizic sănătos. De asemenea, la toate controalele periodice efectuate la Institutul Naţional de Medicină Sportivă, el a fost declarat clinic sănătos, nefiind suspect niciodată de o boală coronariană. Născut pe 3 februarie 1976 în Bucureşti, Cătălin Hâldan evoluase în 138 de meciuri în prima divizie, marcând 6 goluri, toate pentru Dinamo, şi fusese selecţionat de opt ori în echipa naţională a României, pentru care marcase un gol.

Citește și: ILIE BALACI A MURIT ÎN BRAŢELE MAMEI LUI ÎN CRAIOVA. CE I-A SPUS FOTBALISTUL ÎNAINTE SĂ ÎȘI DEA ULTIMA SUFLARE

Citește și...