Oana Lis, mărturisiri sfâșietoare despre una dintre cele mai mari traume trăite

Publicat: 04/02/2020 | 19:05

Oana Lis a făcut mărturisiri sfâșietoare despre una dintre cele mai mari traume trăite. Soția fostului primar al Capitalei a absolvit Facultatea de Psihologie anul trecut și și-a dorit enorm să facă acest lucru, pentru că a sperat că astfel va putea să se lupte mai ușor cu depresia. Visul vedetei este să devină psiholog.

Citește și: Ce schimbare și-a făcut Oana Lis? Și-a pus botox? “Ce ţi-ai făcut la buze?”

Oana Lis, mărturisiri sfâșietoare despre coșmarul trăit alături de tatăl ei

Astăzi, Oana Lis a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie cu un impact emoțional puternic! Și asta pentru că, pe imagine au fost  notate șapte dintre replicile care au marcat copilăria mai multor generații, printre care și cea din care vedeta face parte. Înainte să facă postarea, ea a așternut câteva rânduri despre coșmarul trăit alături de tatăl său.

“«Eu te-am făcut, eu te omor!…» Pe asta o auzeam cel mai des de la «tăticu’» și, acum, îmi dau seama că un om bolnav psihic, că el poate avea un comportament dereglat și el chiar poate crede că, dacă el mi-a dat viață (Nu, Dumnezeu prin el)… el chiar poate crede că are… că poate avea… dreptul de veto asupra mea! Trist, dar adevărat!….”, a așternut Oana Lis la descrierea imaginii de mai jos.

Oana Lis a fost violată de tatăl ei timp de doi ani pe vremea când era adolescentă. Coșmarul l-a trăit de la vârsta de 12 ani până la 14 ani. Petre Ungureanu a fost un bărbat violent și a bătut-o des pe fiica lui, dar și pe soția sa. Apropiații și fanii i-au scris imediat partenerei lui Viorel Lis.

Oana Lis a distribuit o poză pe care au fost scrise mai multe replici care au marcat copilăria mai multor generații, printre care și cea din care vedeta face parte. Ea a scris câteva rânduri despre coșmarul trăit alături de tatăl său © Instagram
Oana Lis a distribuit o poză pe care au fost scrise mai multe replici care au marcat copilăria mai multor generații, printre care și cea din care vedeta face parte. Ea a scris câteva rânduri despre coșmarul trăit alături de tatăl său © Instagram

Citește și: Ce notă a luat Oana Lis la examenul de licență: ”Sunt super fericită și mândră de mine!”

Oana Lis, declarații după ce a aflat că tatăl ei este pe moarte

“E pe moarte din cauza lui. Cred că are ciroză, la cât de mult a băut în viaţa lui. Dacă e pe moarte, să nu mă caute pe mine, să se ducă la spital. Eu la 14 ani am vrut să mă sinucid din cauza lui. Lumea consideră că orice ţi-ar face părinţii, trebuie să-i iubeşti. Tatăl meu a fost închis pentru omor, e un om care ştia să manipuleze. Este un psihopat din punctul meu de vedere. Nici măcar nu i-aş mânca din colivă. Dacă ai muri mâine, singurul lucru pe care ar putea să-l faci ar fi să-ţi ceri iertare şi să mă laşi în pace”, a declarat Oana Lis în cadrul unui interviu oferit în urmă cu cinci ani în cadrul emisiunii “Un show păcătos”.

Citește și...