Oana Roman a intrat într-un proces accelerat de slăbire! Cum arată acum

Publicat: 07/03/2019 | 16:36
Oana Roman a intrat într-un proces accelerat de slăbire! Cum arată acum

Sătulă să fie criticată pentru kilogramele în plus, vedeta s-a pus serios pe slăbit. Ea a apelat un program de remodelare corporală, iar transformarea este vizibilă. 

Oana Roman susține că a reuşit să slăbească, după o lună și jumătate de dietă, antrenamente şi diverse proceduri de remodelare corporală. Aceasta a împărtăşit cu fanii săi imagini cu noua ei siluetă, iar rezultatul e unul surprinzător.

După mai puțin de 2 luni de proceduri de remodelare corporală, sport si dietă, cam astea sunt rezultatele. Stânga înainte, dreapta după. Minus cam 6 kg si minus 4 cm cam pe peste tot!”, a scris Oana Roman, pe Instagram.

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit?

Oana Roman a stârnit multă vâlvă după ce a transmis un mesaj emoționant în care vorbește doar despre ea și fiica sa cu Marius Elisei. Mai mult, îngrijorările fanilor au crescut și după ce au citit unul dintre hashtag-uri, respectiv: “#lifegoeson”, care se traduce: “#viațamergemaideparte”.

“Iubita mea minunata! Avem atatea vise de împlinit, atâtea bucurii de trăit, atâtea lucruri de descoperit, atâtea locuri de vizitat , atâtea zile de iubit ! Iti promit ca viata noastra va fi frumoasă , iti promit ca voi alunga orice nor, voi darama orice zid, voi ocoli orice obstacol, si vom trai frumos si senin ! Existenta ta e ceea ce da sens vieții mele! Împreună cu tine totul e posibil! #isabelamea #mylife #lifegoeson #youandme”, a scris fiica lui Petre Roman pe contul ei oficial de Instagram.

Citește și: Oana Roman a refuzat să-și micșoreze stomacul pe gratis. Care a fost motivul

Mesajele susținătorilor vedetei au curs și, deși a fost întrebată direct dacă soțul ei e inclus în planurile sale, aceasta nu a răspuns până la ora transmiterii acestei știri. “Oana ,dar Marius nu e inclus în planurile tale?”, “Cât de frumos spus😘😘😘!!”, “Foarte bine gândești, Oana! Copilul, soțul și familia ta sunt prioritățile tale și lor trebuie să le acorzi toată atenția ta, nu celor care-ți dau tot felul de sfaturi cum să te coafezi, îmbraci, mănânci sau cum să-ți crești copilul. Nu-ți mai consuma energia pe lucruri inutile și oameni neînsemnați🤩”, “Seamănă foarte mult cu tatăl ei”, “Să te ajute Dumnezeu, să vă ferească de tot ce e rău” sunt cinci dintre comentariile lăsate de fani.

 

Citește și...