Oana Roman e foc și pară! Vedeta a luat o decizie radicală: ”Pretind să fiu și eu respectată”

Publicat: 19/07/2020 | 15:05

Oana Roman e foc și pară! Vedeta a luat o decizie radicală și le-a transmis fanilor un mesaj dur.

Oana Roman a pus piciorul în prag! Vedeta nu vrea să mai aibă în preajma sa prieteni falși și a decis să fie mai selectivă cu oamenii din viața ei. Fiica lui Petre Roman vrea să fie respectată și să elimine, din anturajul ei, oamenii toxici care nu îi vor binele.

De asemenea, Oana Roman le-a mărturisit fanilor că nu va mai accepta nicio jignire din partea lor. (CITEȘTE ȘI: BRIGITTE ȘI-A SCOS LA VÂNZARE APARTAMENTUL DE LUX. MOTIVUL AR FI…)

”Constat în ultima vreme că lista oamenilor pe care îi admir, de la care simt că am ceva de învățat și cu care vreau să mă înconjor este din ce în ce mai mică. Am devenit mult mai selectivă și ăsta e un lucru bun. Trendul ăsta al simplificării vieții, fie că e vorba de haine, obiecte decorative sau anturaj, este bienvenit. Less is more. Puțin și calitativ, potrivit și pe măsură. Nu mult și prost.

Fără supărare, sunt selectivă și cu publicul meu pe care îl respect profund. Nu mint niciodată. Nu spun niciodată că îmi place ceva decât dacă îmi place pe bune. Recomand doar dacă am probat și mi-a plăcut. Nu accept nici pe bani să promovez produse în care nu cred. NICIODATĂ.

Dar pretind să fiu și eu respectată. Nu jignesc pe nimeni, nu dau sfaturi care nu mi se cer, nu comentez pe pagina nimănui pentru a critica sau jigni. Așa că dacă mă jignești, îmi vorbești urât, comentezi urât despre mine sau familia mea, dau block. Vreau o comunitate frumoasă, cu oameni pozitivi și cu vibe bun”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman, afectată de pandemia de coronavirus

Coronavirusul face ravagii în România! Mulți patroni au fost nevoiți să își închidă afacerile, iar sectorul economic este grav afectat. La rândul său, Oana Roman este afectată de situația fără precedent din țara noastră. (VEZI ȘI: TOP 30 VEDETE CARE CITESC LA PLAJĂ. CE POZIȚII SURPRINZĂTOARE OCUPĂ ALINA CEUȘAN, CORINA CARAGEA, ROXANA IONESCU ORI GINA PISTOL)

Colaborările ei au fost suspendate, din cauza faptului că multe dintre activitățile pe care le realiza presupuneau deplasări, evenimente și filmări care acum nu se mai realizează, în contextul pandemiei de coronavirus.