Oana Roman, mărturisiri sfâșietoare despre mariajul cu Marius Elisei. Ce i-a făcut soțul ei

Publicat: 21/04/2019 | 10:07

Aproape că nu există mariaj în care partenerii de viață să nu fie puși față în față cu diferite obstacole. Iar Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei, reprezintă unul dintre cuplurile de la noi care au traversat mai multe perioade delicate de când sunt căsătoriți. Recent, fosta prezentatoare a făcut mărturisiri sfâșietoare despre mariajul cu tatăl fiicei sale.

Citește și: Oana Roman a intrat la dietă! Cum arată meniul ei

În vârstă de 43 de ani, Oana Roman se consideră acum o femeie împlinită: are o carieră frumoasă, o familie minunată și… multe dorințe superbe pentru care luptă să și le transforme în realitate. De curând, ea a rememorat în cadrul unui interviu câteva dintre episoadele dureroase din mariajul cu Marius Elisei. A vorbit atât despre ziua în care partenerul ei de viață i-a cerut divorțul, dar și ziua în care era să moară și acesta i-a fost alături cu tot sufletul. Potrivit dezvăluirilor sale, Marius Elisei a fost cel care a îngrijit-o și a spălat-o timp de trei luni cu prosopul pentru că ea nu putea să facă baie singură.

“Cu Marius sunt de şase ani, avem un copil minunat împreună. Au existat momente când eu am fost foarte supărată pe soţul meu şi altele când a fost el supărat pe mine. Aşa este într-o căsnicie… Şi eu, şi el am spus la un moment dat: «Gata, nu se mai poate, divorţăm!», dar totuşi ne-am dat seama că noi trebuie să fim împreună, că ne iubim, că avem o fetiţă superbă… Celor care susţin că omul ăsta stă cu mine din interes le spun că Marius a stat cu mine când era să mor, m-a cărat la spital şi m-a spălat cu prosopul trei luni de zile când am avut probleme grave de sănătate. Nu am putut să fac duş trei luni, repet, şi omul ăsta m-a şters cu prosopul. Nu poţi să faci aşa ceva dacă nu iubeşti un om”, a declarat Oana Roman în cadrul emisiunii “Cristina Şişcanu Show”.

Citește și: Oana Roman, mesaj emoționant pentru mama ei: “Datorită ție sunt ceea ce sunt…”

“Am trecut împreună prin foarte multe cu Marius, cât pentru două vieţi. Am fost realmente alături şi la bine şi la rău. Am trecut peste operaţiile mele, ale lui, peste lungile nopţi cu febră ale Isei, am trecut împreună prin momente de cumpănă, dar şi de imensă bucurie. Am trecut peste momentele în care eu am spus că nu mai pot, el la fel, peste crize de nervi, zile în care nu aveam nici măcar un leu, peste critici, răutate, ură şi invidie. Am mers mereu mai departe, ne-am ridicat peste toate zidurile care ni s au pus în faţă, şi nu ne-a despărţit nimic. Pentru că ne uneşte iubirea! Şi un copil minune! Ne-am îmbogăţit cu iubire, amintiri frumoase, zâmbete, şi sentimentul că ne aparţinem unul altuia!”, a scris fiica lui Petre Roman în urmă cu ceva timp pe o rețea de socializare.

Oana Roman şi Marius Elisei, nuntă și botez în urmă cu patru ani

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 iunie 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al ţării a devenit mamă pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariana şi a primit nota 10 la naştere. Ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame

Citește și...