Oana Roman, mesaj de suflet pentru fetița ei: ”Ai fost și ești un copil perfect!”

Publicat: 21/02/2019 | 23:13

Mare sărbătoare, mare în familia Oanei Roman! Fetița ei a împlinit cinci anișori, iar vedeta i-a transmis Isabelei un mesaj extrem de suflet. 

Oana Roman a organizat duminica trecută o petrecere în avans pentru fiica ei! Isabela a fost sărbătorită de rude și prieteni, iar părinții ei i-au organizat o petrecere ca-n poveștile cu zâne și prințese. Ținuta sărbătoritei a fost una pe măsură, la fel și tortul. Iar astăzi, cu ocazia zilei de naștere a fetiței sale, Oana Roman i-a transmis un mesaj emoționant. (CITEȘTE ȘI: OANA ROMAN, PRĂDUITĂ DE HOȚI! N-O SĂ CREZI CE I-AU FURAT)

„Acum 5 ani, la ora 10.50 ai venit pe lume! O fetiță micuță dar foarte hotărâtă si sănătoasă! Nu bănuiam încă, ce fericire absolută va urma! Nu ştiam încă ce minune de copil vei fi! Eram doar foarte emoționată! Apoi a venit totul deodată! O bucurie greu de exprimat în cuvinte! Ai fost şi eşti un copil perfect! Bună, cuminte, frumoasă, deșteaptă, iubitoare, sensibilă, sănătoasă pozitivă! Nu puteam să primim dar mai frumos si îi mulţumesc Domnului în fiecare zi pentru că mi-a dăruit așa o minune de copil! Mami şi tati te iubesc infinit! La multi ani minunați, Isabela!”, a scris Oana Roman.

Fiica Oanei Roman a împlinit cinci anișori

Oana Roman vrea să scape de gușă

Oana Roman este foarte mândră că nu are nicio intervenție estetică până la vârsta de 43 de ani, însă sunt mici lucruri pe care vrea să le corecteze. Vedeta vrea să scape de gușă și a început un proces de remodelare, de care este extrem de mulțumită și spune că rezultatele au început să se vadă după doar două ședințe. (VEZI ȘI: MOTIVUL PENTRU CARE OANA ROMAN A AJUNS LA SPITAL: ”RESPIRAM GREU, AVEAM TENSIUNE…”)

De 2 săptămâni am început un proces de remodelare corporală… Unul dintre procedee este acela care mă scapă de gușă în cateva ședințe… Iată cum se vede conturul bărbiei după doar 2 ședințeȘi bărbia e sculptată mult mai mult față de data trecută. După două ședințe”, a spus Oana Roman.

Am aproape 43 de ani și nicio intervenție estetică, mai știu multe femei, chiar foarte frumoase care au reușit să rămână dezirabile fără să apeleze la operații estetice. Multe femei, însă, se automutileaza într-o goană nebună după o perfecțiune care nu există”, a mai explicat vedeta.

 

Citește și...