Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit?! Mesajul impresionant făcut public de vedetă

Publicat: 04/03/2019 | 18:39

“Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit?!” – aceasta e întrebarea aflată pe buzele celor care au cicit mesajul impresionant făcut public de vedetă. De altfel, fiica fostului premier a fost abordată în legătură cu relația pe care o are în prezent cu tatăl fiicei sale, însă, ea nu a oferit nicio explicație fanei care a îndrăznit să îi adreseze întrebarea.

Citește și: Oana Roman, pusă la zid de internauți, după ce a postat un video cu fetița ei: “Nu dans pe mese și manele“

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit?! Mesajul impresionant făcut public de vedetă

Oana Roman a stârnit multă vâlvă după ce a transmis un mesaj emoționant în care vorbește doar despre ea și fiica sa cu Marius Elisei. Mai mult, îngrijorările fanilor au crescut și după ce au citit unul dintre hashtag-uri, respectiv: “#lifegoeson”, care se traduce: “#viațamergemaideparte”.

“Iubita mea minunata! Avem atatea vise de împlinit, atâtea bucurii de trăit, atâtea lucruri de descoperit, atâtea locuri de vizitat , atâtea zile de iubit ! Iti promit ca viata noastra va fi frumoasă , iti promit ca voi alunga orice nor, voi darama orice zid, voi ocoli orice obstacol, si vom trai frumos si senin ! Existenta ta e ceea ce da sens vieții mele! Împreună cu tine totul e posibil! #isabelamea #mylife #lifegoeson #youandme”, a scris fiica lui Petre Roman pe contul ei oficial de Instagram.

Citește și: Oana Roman a refuzat să-și micșoreze stomacul pe gratis. Care a fost motivul

Mesajele susținătorilor vedetei au curs și, deși a fost întrebată direct dacă soțul ei e inclus în planurile sale, aceasta nu a răspuns până la ora transmiterii acestei știri. “Oana ,dar Marius nu e inclus în planurile tale?”, “Cât de frumos spus😘😘😘!!”, “Foarte bine gândești, Oana! Copilul, soțul și familia ta sunt prioritățile tale și lor trebuie să le acorzi toată atenția ta, nu celor care-ți dau tot felul de sfaturi cum să te coafezi, îmbraci, mănânci sau cum să-ți crești copilul. Nu-ți mai consuma energia pe lucruri inutile și oameni neînsemnați🤩”, “Seamănă foarte mult cu tatăl ei”, “Să te ajute Dumnezeu, să vă ferească de tot ce e rău” sunt cinci dintre comentariile lăsate de fani.

Citește și: Rona Hartner are curaj! Ce are de gând să facă după operație! Vestea data de Oana Roman

Oana Roman şi Marius Elisei, nuntă și botez în urmă cu patru ani

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 iunie 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al ţării a devenit mamă pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariana şi a primit nota 10 la naştere. Ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame.

Citește și...