Oana Roman tună și fulgeră: ”A venit momentul să înțeleagă că s-a terminat…”

Publicat: 25/11/2018 | 16:14

Oana Roman tună și fulgeră! Vedeta s-a săturat să facă muncă voluntară și le-a transmis tuturor viitorilor clienți, dar și apropiaților un mesaj.

Oana Roman a mărturisit că s-a săturat să facă muncă voluntară. Vedeta le-a transmis viitorilor clienți, dar și apropiaților că ea nu mai este dispusă să facă favoruri. Oana Roman vrea ca lumea să îi respecte notorietatea pe care a dobândit-o de-a lungul anilor și vrea să fie răsplătită pentru munca depusă. (CITEȘTE ȘI: OANA ROMAN, RĂPUSĂ DE DURERE DUPĂ ANUNȚUL MORȚII: „AZI A PLECAT DINTRE NOI…”)

„Nu am pățit nimic, doar că am ajuns eu la concluzia că este momentul ca oamenii să înțeleagă că nu mai pot să fac lucruri doar din prietenie. Am ajuns într-un punct în care… pentru a îmi pune în slujba lor atât cunoștințele, cât și notorietatea pe care o am trebuie să înțeleagă că lucrul acesta costă bani. Și consider că am făcut destul de mulți ani favoruri tuturor, că am ajutat pe toată lumea.

A venit momentul să înțeleagă că s-a terminat cu barterele și s-a terminat cu munca voluntară, că trebuie să respecte munca mea și competența mea, notorietatea pe care mi-am clădit-o în 25 de ani. Am ajuns într-un punct în care pot să îmi permit să cer oamenilor care își doresc să colaboreze cu mine să înțeleagă că lucrul acesta reprezintă pentru mine o muncă până la urmă. Orice muncă trebuie răsplătită”, a spus Oana Roman, pentru VIVA! (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Oana Roman a fost în depresie

Oana Roman a trecut prin momente extrem de neplăcute. Vedeta a fost în depresie din cauza oamenilor care au jignit-o de-a lungul timpului. (VEZI ȘI: NU AU MAI APĂRUT ÎMPREUNĂ ÎN PUBLIC ȘI S-A ZVONIT CĂ DIVORȚEAZĂ. OANA ROMAN A FĂCUT ACUM OFICIAL ANUNȚUL. ERA DE AȘTEPTAT)

Oana Roman a mărturisit pe contul ei de Facebook că a trecut prin experiențe extrem de neplăcute. De-a lungul timpului, vedeta a fost jignită de diverse persoane și i s-a spus ba că nu este destul de bună, ba că nu este frumoasă, ba că este grasă… Ei bine, fiica lui Petre Roman nu a rămas neputincioasă în fața acestor oameni și a învățat să se iubească mai mult.

”Toată viața am luptat împotriva complexelor pe care altii încercau să le arunce asupra mea. De când ma știu am fost altfel și pentru că eram altfel m-am simțit profund marginalizată. Mi s-a spus ca nu sunt destul de bună, că sunt doar fata lui tata, că nu am nici un merit, că nu sunt frumoasă, ca sunt grasă și câte și mai câte! Mulți ani am crezut , apoi am înțeles că de fapt ceilalți proiectau asupra mea propriile lor frustrări. Eu nu eram greșită. Ei erau și sunt greșiți. Mi-am văzut deci de drumul meu și am reusit. Am învățat să mă iubesc pe mine pentru ca alții să mă poată iubi.  Mă gândesc să vă dau întâlnire la un mic seminar în care să încercăm împreună să întelegem cum să scăpăm de complexe pentru a putea trăi în armonie”, a scris Oana Roman pe contul ei de Facebook. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

 

Citește și...