Oana Zăvoranu slăbește cu dulciuri:”Dorm cu ciocolata pe noptieră.”

Publicat: 16/05/2018 | 08:36

Oana Zăvoranu nu-și arată deloc vârsta! (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Trecerea timpului se pare că nu a afectat-o pe bruneta care se poate lăuda cu un trup de milioane. (CITEȘTE ȘI: OANA ZĂVORANU A RUPT TĂCEREA. CÂTE OPERAȚII ESTETICE ARE. “LA SÂNI…”)

Oana Zăvoranu are o siluetă care poate stârni invidia oricărei reprezentante ale sexului frumos! Vedeta are un corp tonifiat și este conștientă de atuurile pe care le are. Motiv pentru care în garderoba ei se găsesc numai haine care să-i scoată în evidență formele fără cusur. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR)

„Mulțumesc Celui de Sus că am o genă bună. Am avut genă bună. Vrei să-ți spun ceva? Sunt unele care dorm în creme și în masaje și în terapii și în nu știu ce și sunt cu sânii până la genunchi și cu pieile atârnânde. Eu cred că foarte mult contează materialul genetic pe care îl ai. Dacă ăla e ok, mai ajuți și tu puțin.”, a mărturisit Oana Zăvoranu pentru libertatea.ro.

Oana, secretul unei siluete perfecte

Ei bine, Oana Zăvoranu a dezvăluit și care este secretul unei siluete perfecte. Pe lângă gena bună moștenită… mai există un lucru la care vedeta nu poate renunța. Și nu, nu vorbim nici de sală, nici de masaje sau alte tratamente miraculoase! (CITEȘTE ȘI: MESAJUL POSTAT DE OANA ZĂVORANU ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP: “E NECESAR SĂ ÎNVETI DIN GREŞELI ŞI SA NU LE MAI REPEŢI…“)

„Am postat pe pagina mea de Instagram frigiderul meu, care este plin cu niște dulciuri, nu le spun numele, e ceva cu un pinguin… Mănânc dulciuri ca la balamuc. M-am lăsat de băutura aia carbogazoasă neagră, beau altă băutură neagră, este un ceai verde cu rodie, dar tot dulce, tot cu zahăr. Îmi place să mănânc seara. Pe scurt, nu țin nici o dietă, mănânc când îmi vine, dorm cu ciocolata pe noptieră, am seri când uit să mă demachiez, sunt un purcel. Aaa, și nu mă duc la sală.”, a declarat Oana Zăvoranu pentru libertatea.ro.

Citește și...