Olga Verbițchi, surprinsă la mormântul lui Cătălin Caragea, concurentul de la Românii au Talent care s-a sinucis. Avem mesajul controversat și imaginile sfâșietoare pe care vedeta le-a șters

Publicat: 21/05/2020 | 20:24

Olga Verbițchi a mers recent la mormântul lui Cătălin Caragea, fost concurent de la “Românii au Talent” care s-a sinucis. Vedeta și-a dorit să imortalizeze momentul emoționant și a împărtășit imaginile sfâșietoare pe Instagram, unde a scris și un mesaj ce a stârnit controverse. La scurt timp de la publicarea pozelor realizate în cimitirul în care își doarme somnul de veci regretatul artist, cântăreața a șters postarea, însă, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vi le prezintă în exclusivitate.

Citește și: Moartea fostului concurent de la “Românii au talent”, învăluită în mister! S-a sinucis sau nu Cătălin Caragea?

Olga Verbițchi, surprinsă la mormântul lui Cătălin Caragea, fost concurent la “Românii au Talent”

Olga Verbițchi, câștigătoare a sezonului 6 de la “X Factor”, a mers de curând la mormântul lui Cătălin Caragea și după ce i-a aprins o lumânare, i-a lăsat flori și a spus o rugăciune pentru sufletul acestuia, ea s-a fotografiat în locul în care tânărul își doarme somnul de veci. După ce a plecat din cimitirul din Malcoci, vedeta a urcat cinci poze pe Instagram, iar în dreptul lor a scris mesajul: “Astăzi, m-am văzut cu Cătă ❤️ Sunt fericită și o să-l păstrez mereu în inima mea”.

Pentru că a mărturisit că a simțit o anumită fericire când s-a aflat în acel loc, unde a fost îngropat fostul solist al trupei “7 klase”, ea a fost aspru criticată și a decis să șteargă postarea. Însă, în urmă cu câteva ore, am primit la adresa de email pont@cancan.ro imaginea din dreapta colagului de mai jos, iar persoana care a trimis captura a povestit gestul tinerei cântărețe. Cătălin Caragea a fost înmormântat pe 27 martie în satul Malcoci.

Olga Verbițchi a făcut publice cinci poze realizate la mormântul lui Cătălin Caragea, însă, ulterior, le-a șters. Imaginile emoționante au fost însoțite de un mesaj profund © Instagram
Olga Verbițchi a făcut publice cinci poze realizate la mormântul lui Cătălin Caragea, însă, ulterior, le-a șters. Imaginile emoționante au fost însoțite de un mesaj profund © Instagram

Nu rata: Ce s-a întâmplat la 40 de zile de la moartea lui Cătălin Caragea, concurentul de la Românii au Talent care s-a sinucis: “Dumnezeu te-a cuprins și te-a luat”

Petiție pentru ca un pasaj subteran de pe viaduct să fie denumit în memoria regretatului Cătălin Caragea

Susținătorii solistului trupei “7 klase”, cer ca un pasaj subteran din Chișinău să fie denumit în numele lui Cătălin Caragea. Prietenii și fanii regretatului cântăreț susțin că vor amenaja pasajul cu fotografii în care acesta apare și vor dota pasajul subteran cu boxe muzicale în care să răsune piesele care îi aparțin.

“Cătălin Caragea, solistul trupei «7 Klase» a contribuit, într-un timp extrem de scurt, pe care Dumnezeu i l-a alocat pe acest pământ, la dezvoltarea culturii ţării noastre şi a reuşit să intre în inimile a sute de mii de oameni, care l-au îndrăgit.

Pasajul subteran din preajma centrului comercial Shopping «MallDova» a constituit punctul de lansare şi locul în care Cătălin şi-a exersat vocea, timp de mai mulţi ani, graţie acusticii formidabile a acesteia.

Pentru a-i păstra vie amintirea şi a-i aduce un omagiu lui Cătălin, noi – fanii şi prietenii lui – venim cu inţiativa de a denumi subterana din preajma centrului comercial Shopping «MallDova» în cinstea lui Cătălin CARAGEA.

In perspectivă, vom depune eforturi pentru a amenaja această subterană cu pozele Artistului în mozaic foto, a instaura un monument în locul în care cânta şi a dota subterana cu boxe muzicale, în care să răsune piesele interpretate de Cătălin. Adiţional, dorim să fie montate bănci/scaune, iar tinerele talente şi oamenii care se simt singuri să se poată întâlni şi exersa/comunica. Sperăm, cu mare încredere, că gestul nostru va fi susţinut de Primăria Municipiului Chişinău şi de Ministerul de resort. (…)”, se arată în textul petiței.

La momentul publicării știrii, petiția a fost semnată de aproape 1.000 de persoane. Dacă susțineți apelul prietenilor și al fanilor lui Cătălin Caragea, puteți semna petiția AICI. Fostul solist de la “7 klase” nu a participat doar la “Românii au Talent”, emisiune care rulează la Pro TV, ci și la “X Factor”, un îndrăgit concurs muzical, difuzat la Antena 1.

Delia, încurajări sincere pentru Cătălin Caragea când a părăsit “X Factor”

După ce a aflat că va fi eliminat de la “X Factor”, Delia i-a spus lui Cătălin Caragea: “Tu ai o voce foarte bună şi asta mă enervează teribil. Mie mi se pare că eşti crud şi ţi-ar prinde bine să stai să te gândeşti… Este o luptă foarte grea. Îmi eşti tare drag, eşti mega-talentat. Te mănâncă ăştia de viu, dacă rămâi şi nu vreau să te chinui şi nu vreau să te traumatizez…”. Puteţi vedea momentele emoţionante în clipul de mai jos.

 

Citește și...