Olivia Steer nu se lasă! Îl laudă pe Viorel Cataramă pentru decizia de a se infecta cu noul coronavirus. Ce teorie are soţia lui Andi Moisescu

Autor:
Publicat: 12/05/2020 | 15:53
Olivia Steer nu se lasă! Îl laudă pe Viorel Cataramă pentru decizia de a se infecta cu noul coronavirus. Ce teorie are soţia lui Andi Moisescu

Olivia Steer iese din nou în față cu o declarație surprinzătoarea. Soția lui Andi Moisescu i se alătură lui Viorel Cataramă, după ce acesta a susținut că își dorește să fie contaminat cu virusul COVID-19 pentru a demonstra că toată agitația provocată de coronavirus este gratuită.

Recent, Viorel Cataramă s-a expus conștient și voluntar riscului reprezentat de noul virus pentru a demonstra că „falimentarea României și suprimarea drepturilor și libertăților fundamentale a fost o mare eroare”. Deși intenția acestuia a stârnit revoltă în rândul majorității, se pare că există și oameni care îi susțin inițiativa, iar printre ei se află și Olivia Steer. (CITEȘTE ȘI: VIOREL CATARAMĂ S-A ALES CU DOSAR PENAL PENTRU CĂ A VRUT SĂ SE INFECTEZE CU NOUL CORONAVIRUS. PRIMA REACȚIE ESTE INCREDIBILĂ: „NU O SĂ PĂȚESC NIMIC”)

Olivia Steer laudă gestul lui Viorel Cataramă

Nu este prima dată când soția lui Andi Moisescu surprinde prin declarațiile pe care le face. După ce mai mulți ani a militat împotriva vaccinării, acum își arată neîncrederea în existența și efectele devastatoare ale cornavirusului. (VEZI ȘI: CE SE ÎNTÂMPLĂ CU PARCURILE, GRĂDINILE ȘI CIMITIRELE DIN BUCUREȘTI, DIN 15 MAI. ANUNȚUL FĂCUT DE GABRIELA FIREA)

Recent, Olivia Steer a scris pe rețelele de socializare un mesaj ce a șocat pe toată lumea. Ea și-a arătat susținerea pentru inițiativa lui Viorel Cataramă și i-a lăudat modul de gândire.

 „Tot ce îmi doresc e să urmăresc cum va lupta eroul (acum că și-a descoperit vocația mitică) cu toți balaurii corupției și minciunii și cum îi va învinge pe toți. Viorel Cataramă mi-a câștigat categoric atenția. Și respectul!”, a scris soția lui Andi Moisescu, pe rețelele de socializare.

Olivia Steer împărtășește aceeași părere și considere coronavirusul o cacealma menită să îi păcălească pe oameni. Cât despre măsurile luate de guvern pe pentru combaterea virusului, vedeta le critică aspru și susține că au avut doar efecte negative asupra stări psihice a oamenilor.