Ozana Barabancea, hărțuită pe Internet! Artista a cerut ajutorul polițiștilor: “Toți vor răspunde în fața legii”

Publicat: 18/08/2020 | 12:00

Ozana Barabancea trece prin momente delicate din cauza unei persoane care o hărțuiește pe Internet. Artista a cerut ajutorul polițiștilor și a povestit tot ce i s-a întâmplat pe rețelele de socializare.

Citește și: Cum justifică Ozana Barabancea fotografiile pe care le modifică excesiv: “Să nu mă deochi”

Ozana Barabancea, hărțuită pe Internet: “E instigare la ură, e blasfemie și…”

Potrivit mărturisirilor făcute de Ozana Barabancea, la începutul acestei luni, i-a scris o adolescentă care și-a exprimat dorința de a-i crea o pagină de fani. Talentata solistă a refuzat-o, însă, răspunsul ei a scos-o din minți pe tânără și i-a declarat război pe Internet.

“Eu am fost abordată de o persoană acum doua săptămâni, cred ca era o puștoaică, ce și a manifestat dorința de a mi face o pagină de fani . Eu am refuzat-o! A devenit agresivă și mi-a tot scris de pe 7-9 conturi! Am apucat să-i le raportez la timp! Apoi, și-a făcut cont cu numele meu pe TikTok! Apoi, aici, a făcut tot felul de grupuri în care eu sunt ținta miștourilor ei! Cred că acest comportament e de la pandemie, încerc să-i găsesc o scuză, dar cred că e imposibil!”, a transmis jurata de la “Te cunosc de undeva” pe social media.

Nu rata: Ozana Barabancea a răbufnit! Ce mesaj le-a transmis artista cârcotașilor din mediul online: “Semnez eu, păcătoasa…”

Enervată și simțindu-se umilită de ceea i-a făcut adolescenta, cântăreața de 51 de ani a depus o plângere la secția de poliție.

“Am simțul umorului și țin la glumă, dar asta e instigare la ură, e blasfemie și mi-a pierit orice zâmbet. Am făcut sesizarea la poliție și vor fi identificate toate IP-urile și toți vor răspunde în fața legii” este mesajul publicat pe contul ei de Instagram.

Descoperă și: Ozana Barabancea, mărturii sfâșietoare despre ultimele zile ale mamei sale: “Mă implora, zăcând în pat, să îi cânt”