Pandemia de coronavirus și familia lui Mihai Gâdea. Cele 3 surori ale sale locuiesc în țări grav afectate de COVID-19

Publicat: 20/04/2020 | 11:16
Pandemia de coronavirus și familia lui Mihai Gâdea. Cele 3 surori ale sale locuiesc în țări grav afectate de COVID-19

Mihai Gâdea apare aproape în fiecare seară ”pe sticlă”, realizând emisiunea ”Sinteza Zilei” de la Antena 3, iar în ultima perioadă subiectul a fost unul ”fierbinte” – noul coronavirus și criza medicală care afectează lumea întreagă. 

Este o perioadă în care oamenii ies foarte rar din case – respectând măsurile restrictive impuse de autorități -, iar călătoriile tind către zero. Foarte puțin cunosc faptul că Mihai Gâdea are trei surori, iar acestea locuiesc departe de România, în țări care sunt puternic afectate de noul coronavirus. Două dintre surori – Emi și Dana – se află în Spania, iar Alina, sora cea mare, este stabilită în Statele Unite ale Americii, în statul Michigan. Din fericire, veștile sunt bune, surorile lui Mihai Gâdea fiind în siguranță și, la fel ca toți ceilalți locuitori, sperând ca această criză medicală fără precedent să se încheie cât mai repede.

În Spania, peste 20.000 de persoane au murit din cauza noului coronavirus, nu mai puțin de 198.674 de oameni fiind infectați, conform ultimelor informații. În Statele Unite ale Americii au fost confirmate cu noul coronavirus 770.564 de persoane, iar numărul deceselor a depășit cifra de 40.000, statul New York fiind cel mai afectat.

(CITEȘTE ȘI: EXPERȚII AU FĂCUT ANUNȚUL-BOMBĂ! PE CE DATĂ EXACTĂ VA SCĂPA ROMÂNIA DE CORONAVIRUS)

Mihai Gâdea, mesaj emoţionant pentru tatăl său

Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii ”Sinteza Zilei” de la Antena 3, le-a făcut o urare specială părinților săi, dar mai ales tatălui său, cu ocazia zilei de nașterea a acestuia. Mihai Gâdea le-a adresat părinților câteva cuvinte emoționante, chiar la finalul emisiunii pe care o moderează.

“Mai vreau să spun ceva la finalul acestei emisiuni. Azi e ziua lui tata. Te iubesc, tată! Am cei mai buni părinți din lume! Vă iubesc pe amândoi. La mulți ani!”, a transmis Mihai Gâdea.

(CITEȘTE ȘI: Cât de mult s-a schimbat fiica lui Mihai Gâdea și ce frumoasă este! Karina Maisha a împlinit 17 ani și a debutat în muzică)