Panică în orașul Bîrlad după ce un director de bancă a fost preluat cu izoleta. Bărbatul interacționase cu mulți clienți

Publicat: 26/05/2020 | 22:54
Panică în orașul Bîrlad după ce un director de bancă a fost preluat cu izoleta. Bărbatul interacționase cu mulți clienți

Un director de bancă din Bârlad a fost preluat, în cursul zilei de luni, cu izoleta, de la reședința sa. Internarea bărbatului a stârnit panică pentru că acesta muncise, inclusiv vineri, unde intrase în contact cu mai mulți clienți.

Mai mult, potrivit informațiilor furnizate de Vremea Nouă, și soția bărbatului suspectat de infectare cu coronavirus lucrează tot la bancă, alta decât cea în care își desfășoară activitatea bărbatul. Dacă rezultatul se confirmă în cazul său, urmează o anchetă epidemiologică extinsă.

Bărbatul își luase toate măsurile de precauți

Colegii bărbatului susțin că acesta era foarte precaut la serviciu și că purta în permanență mască și mănuși. Rezultatul testului său încă nu a fost anunțat.

Bãrbatul a fost depistat cu temperatură 39, dar fără alte simptome caracteristice infecției cu virusul SASR CoV-2. El se simtea rău de câteva zile, iar medicul de familie a solicitat la 112 să fie preluat de la domiciliu cu izoleta pentru a fi dus la spitalul din Bârlad, care este suport Covid-19, pentru a fi testat.

După ce a fost consultat și la domiciliu de către cadrele medicale de pe ambulanță, a fost internat la secția de Boli Infecțioase, unde va rămâne până la primirea rezultatelor testului, mai scrie sursa citată.