Partaj de milioane de euro pe averea nababului ”Luki”!

Autor: I.D.
Publicat: 04/05/2018 | 23:35

Emanoil Bocean, fostul consilier de la Primăria Sectorului 1 care a adunat o avere fabuloasă, a fost condamnat pentru că a luat șpagă peste două milioane de lei de la diverși oameni de afaceri cu interese în primărie. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar) Acum este dat în judecată și de doamna lui, iar motivul ar fi unul simplu. Judecătorii au decis recuperarea prejudiciului, iar, printr-un proces de partaj al bunurilor, cei doi soți și-ar pune la adăpost moșia impresionantă pe care o dețin la Crevedia. 

Despre combinațiile lui Emanoil Bocean, supranumit Luki, după celebrul gangster italo-american Lucky Luciano, considerat unul dintre cei mai bogați bugetari din România, CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a mai relatat, inclusiv AICI.  Ar fi fost părtaș la licitații trucate, operațiuni fictive, afaceri ”comisionate”, iar, într-un final, i s-a înfundat pentru că lua șpagă.

(Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)  

„Luki” a fost găsit vinovat pentru că a primit mită de la mai mulți oameni de afaceri, mai exact suma de 2.256.000 lei, pentru a-i ajuta să obțină contracte de lucrări publice de la Primăria Sectorului 1 și Poliția Locală a Sectorului 1 (pe care o avea în subordine). Contractele respective aveau ca obiect ridicarea autoturismelor parcate neregulamentar, lucrări de curățenie a imobilelor aparținând Poliției Sectorului 1, demolarea garajelor amplasate ilegal, lucrări de îndepărtare graffiti, lucrări de demontare a construcțiilor metalice amplasate ilegal și livrarea de produse de curățenie. (VEZI ȘI: CEL MAI BOGAT FUNCŢIONAR PUBLIC DIN ROMÂNIA ÎŞI FOLOSEŞTE FAMILIA DREPT PARAVAN PENTRU A-ŞI ŞTERGE URMELE UNOR AFACERI SUBTERANE)

Bocean și-a recunoscut faptele în fața judecătorilor, care l-au condamnat anul trecut la șase ani de închisoare cu executare. Lucrurile nu au rămas așa. Pe lângă asta, magistrații au decis să recupereze și banii pe care Bocean i-a luat șpagă. Și, în caz că vă întrebați, o parte din banii aceștia au fost cheltuiți de fostul consilier pe chestii ”lumești”, cum ar fi: un Audi Q7, un televizor, vacanțe și mobilier.  

Partea proastă (pentru el) este că o mare parte din bunuri se află și pe numele soției, iar acum, când a venit vremea să plătească, doamna Georgiana Hera nu prea ar vrea să dea înapoi. Așa că și-a dat soțul în judecată și a cerut partaj pe bunurile comune, astfel încât să-și poată pune la adăpost averea. Și ce avere!

Domeniul impresionant de la Crevedia

Interesant este că, până în 2016, când a auzit că este urmărit de DNA, Bocean venea la serviciu cu un superb Range Rover Sport, de aproximativ 70.000 de euro, iar când a simțit că ar fi unele probleme a început să umble cu o mașină mai ”modestă”, o Skoda Octavia.

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA a aflat atunci că Range-ul a fost ascuns în garaj și înlocuit cu ceva inferior ca să creeze o anumită aparență. Ceva nu a putut ascunde: domeniul impresionant pe care îl are la Crevedia, totul aranjat milimetric: conac, stupi, solarii, sere, herghelie și alte diverse animale. Conacul de milioane nu este așezat aiurea, ci pe malul unui lac unde și-a amenajat un ponton de pe care pescuia. Restul poveștii despre acest conac secret o găsiți AICI.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...