Pepe a dat din casă! Ce a spus artistul despre căsnicia lui cu Raluca

Autor: A.N.
Publicat: 04/02/2020 | 14:09

Pepe a dat din casă! Ce a spus artistul despre căsnicia lui cu Raluca. Pepe a dezvăluit totul în cadrul unei emisiuni TV.

Sunt căsătoriți din 2012, se iubesc și se sprijină necondiționat și împreună au două fetițe superbe. Pepe și Raluca formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Însă… relația lor a ajuns să fie atât de sudată deoarece Pepe și Raluca au reușit să treacă peste orice neînțelegere. (CITEȘTE ȘI: PEPE DĂ CĂRȚILE PE FAȚĂ ÎN SCANDALUL CU SOSIA OANEI ZĂVORANU: ”DACĂ E ȘI ȘATENĂ SAU BRUNETĂ ȘI ARE RUJ…”)

„Cred că în orice cuplu există la un moment dat o tensiune. Nu pot să spun că am familia şi relaţia perfectă. Poate ne-am certat cu siguranţă şi noi şi am regretat ulterior după ceartă, ori că am spus eu ceva ce nu a trebuit, ori că a spus soţia mea, dar am ştiut să trecem peste şi să ne cerem scuze instant. Dar sunt unii care ţin ranchiună şi dacă nu te întorci puţin şi nu îţi asumi vina şi o ţii în continuare acolo s-ar putea ca la un moment dat să pună capăt unei relaţii frumoase doar aşa din ambiţie sau de la prea mai mulţi nervi”, a spus Pepe la „Răi da’ buni”.

Raluca și Pepe, căsătoriți de șapte ani!

Pepe, pe numele din buletin Ionuț Nicolae Pascu, s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă în 2012. Ei au devenit părinți pentru prima dată în 15 august 2012, astfel că nu e de mirare că fiica lor cea mare se numește Maria.  Pe 21 iulie 2014, cei doi soți s-au cununat și religios. Mezina familiei, Rosa Alexandra a venit pe lume în ziua de Florii, pe 5 aprilie 2015. Până să fie cu Raluca, artistul a fost căsătorit, din 2006 până în 2011, cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat. (NU RATA: ”PRINȚIȘORUL TAXIURILOR” A PREZENTAT-O PĂRINȚILOR PE ANDREEA ANTONESCU)

Eram la un concert într-un restaurant pe care îl avea tatăl meu. Înainte să intru pe scenă am văzut-o. Era îmbrăcată în roşu. Am trecut-o în telefon «Raluca Scufiţa Roşie» şi mult timp a rămas aşa la mine în telefon. Cred că şi acum o am… Nu, glumesc, şi-a schimbat numărul. Acum e «Soţia». M-am uitat în ochii ei când cântam, iar ea a plecat exact când eu cântam. Ca în Cenuşăreasa. Apoi am încercat să fac rost de numărul ei de telefon. Când am sunat-o, mi-a recunoscut vocea. Ea era cuminte. După prima întâlnire a rămas că o să fim prieteni foarte buni. A ieşit cu mine cu condiţia să îşi plătească ea cafeaua. Si i-am zis «Dacă tot o plăteşti pe a ta, plăteşte-o şi pe-a mea, ca să pot să plătesc eu data viitoare»”, a povestit Pepe, pentru o publicație din România.

Citește și...