Pepe are probleme de sănătate și și-a anulat un concert! Artistul a dezvăluit de ce boală suferă

Publicat: 28/08/2020 | 23:41

Pepe se confruntă cu probleme de sănătate, motiv pentru care a decis să își anuleze un concert! Într-o filmare făcută publică pe rețelele de socializare, artistul a dezvăluit de ce boală suferă. Ulterior, într-un alt mesaj video, îndrăgitul cântăreț a mărturisit ce remediu ușor de preparat în casă a folosit pentru a-și recăpata forțele.

Citește și: “Andra Măruță, vine barza???” Gestul controversat făcut de Pepe astăzi, chiar la petrecerea de ziua cântăreței

Pepe are probleme de sănătate și și-a anulat concertul din cadrul FamilyFest Island

“Sunt foarte răgușit, am gâtul inflamat, nu am putut dormi toată noaptea, că am tușit. Abia înghit. Deci, în concluzie, concertul de astăzi, de la FamilyFest se va reprograma”, așa și-a început Pepe filmarea urcată pe Instagram Stories. Și, la câteva minute distanță, latino lover-ul a postat câteva rânduri și pe contul de Facebook, dar și pe cel de Instagram unde a oferit mai multe informații privind reprogramarea spectacolului.

Nu rata: Pepe, “orbit” de silicoanele XL ale soției! “Domnița Ralu” s-a afișat pe litoral cu un sutien minuscul și…

“Salutare, salutare!!! Am o veste cât se poate de proastă pentru concertul pe care trebuia să îl am astăzi la FamilyFest Island!!! Am încercat să o rezolv, am încercat să îmi revin, am încercat tot!!! NU A MERS !!! NU MĂ POT PREZENTA AŞA deci reprogramăm!!!

Revin eu cu detalii dar voiam să vă zic repede că ne vom găsi duminică, pe 13 septembrie şi promit eu că voi fi în formă atunci. Biletele rămân valabile pentru cei care vor să vină duminică, pe 13 septembrie, iar cei care vor banii înapoi o pot face pe pepe.ro/concerte (Cei de la Ia Bilet au o procedură acolo pe site). Îmi cer scuze, îmi pare rău şi mulţumesc pentru înţelegere” este mesajul scris de cântăreț în dreptul înregistrării de mai jos.

Află și: Oana Zăvoranu, “escortă” pe Internet! Cum a ajuns fosta soţie a lui Pepe să fie implicată în aşa ceva

Descoperă și: Connect-R a făcut-o cu ou și cu oțet pe Mira, după roast-ul acid la adresa lui și a lui Pepe, Velea și Ștefan Bănică la iUmor: “Să accepți un text total rasist, sunt total dezamăgit!”

La doar o oră distanță după ce a făcut anunțul trist, Pepe le-a dezvăluit tuturor că se simte mai bine datorită unei poțiuni pe care și-a pregătit-o singur în casă.

“Am pus două gălbenușuri de ou, cu miere de ManuKa și lapte cald și așa mă repar!”, a spus artistul pe o altă filmare publicată pe Instagram Stories.

Vezi și: Pepe a dat din casă! Ce a spus cântărețul despre căsnicia lui cu Raluca