Pepe, “orbit” de silicoanele XL ale soției! “Domnița Ralu” s-a afișat pe litoral cu un sutien minuscul și…

Publicat: 14/08/2020 | 23:29

Cu ani în urmă, Pepe făcea ravagii cu melodia „Cine, cine”, iar acum… vine întrebarea: „Cine, cine are silicoane mai frumoase” decât cele pe care le deține soția sa, Raluca Pastramă? Bruneta a făcut furori pe o plajă de fițe, iar CANCAN.RO vă prezintă imaginile exclusive!

Litoralul românesc este full în această perioadă! Chiar dacă ne aflăm încă în plină pandemie de coronavirus, toată lumea caută distracție și o și găsește!

Este și cazul lui Pepe, căci artistul și-a luat întreaga familie la mare și s-a bucurat de relaxare și momente frumoase în compania soției sale, Raluca Pastramă, dar și în compania celor două fetițe pe care le au împreună. Toate acestea respectând, desigur, măsurile impuse de autorități, căci familia artistului a fost extrem de atentă la zonele aglomerate și nu s-a avântat în locurile în care exista pericol.

Raluca Pastramă a atras toate privirile pe plajă, dar mai ales pe ale soțului

(NU RATA: PEPE, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE A FOST AMENDAT DE POLIȚIE ÎN NOAPTEA DE ÎNVIERE)

Raluca Pastramă, super-sexy într-un costum de baie minuscul

Deși a trecut prin două nașteri, Raluca Pastramă arată trăsnet, iar imaginea sa de acum este, de departe, cea mai bună versiune a ei!

Cu un trup perfect lucrat, un abdomen de viespe și forme voluptuoase, “Domnița Ralu” a atras toate privirile pe plajă, căci cu greu au putut bărbații să-și ia ochii de la formele ei. Vă prezentăm, în galeria foto, cele mai hot imagini cu soția lui Pepe!

Îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, alb, care îi punea bronzul în evidență, Raluca Pastramă nu a avut cum să treacă neobservată și să nu-i facă pe toți să exclame „Woooow”. Familiști și liniștiți, Pepe și Raluca Pastramă și-au îndreptat constant atenția către fiicele lor, care se jucau, cuminți și ele, la umbră, sub umbrelă. Desigur, cei doi îndrăgostiți nu au uitat nici unul de celălalt, căci din când în când își mai aruncau priviri pline de tandrețe.

Pepe și Raluca Pastramă, vacanță liniștită pe litoral

Pandemia de COVID-19 l-a dat peste cap total pe Pepe

Pepe a investit în afaceri o parte din banii pe care i-a câștigat până acum din muzică. Alături de soția sa, Raluca, a deschis un salon de înfrumusețare și o grădiniță, care au mers pefect până în momentul în care noul coronavirus și-a făcut prezența și în România. Pandemia de COVID-19 l-a dat, însă, peste cap pe artist, din toate punctele de vedere.

(CITEȘTE ȘI: RUBYINA REGINĂ, PE MANELE BALERINĂ! BRUNETA A ÎNCINS ATMOSFERA, ÎN TIMP CE PEPE O SORBEA DIN PRIVIRI ȘI…)

A fost nevoit să închidă cele două afaceri, dar și să-și anuleze concertele și alte apariții în public. “Abia aștept să se termine şi să încercăm să reparăm ce s-o strica în toată această perioadă. Chiar dacă sună rău, concertele au fost şi sunt ultima grijă. Am amânat concerte şi le-am reprogramat cu mult înainte să nu mai fie voie. Aşa mi s-a părut responsabil. Şi tot aşa, am închis şi grădiniţa şi salonul. Am zis că nu are nici un sens să riscăm şi să ajungem la altele. În aceste condiţii, nu ştiu cât s-a pierdut financiar în această perioadă, fiindcă nu am făcut calculul, dar s-a pierdut tot. Când s-o relua treaba, vedem ce şi cum. Până atunci însă… #stămacasă’”, a declarat Pepe potrivit ciao.ro, în urmă cu ceva timp.

Pepe este căsătorit cu Raluca de aproape opt ani

Pepe, pe numele din buletin Ionuț Nicolae Pascu, s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă în 2012. Ei au devenit părinți pentru prima dată pe 15 august 2012. Fiica lor cea mare se numește Maria.

Pepe și Raluca Pastramă, alături de fiicele lor

Pe 21 iulie 2014, cei doi soți s-au cununat și religios. Mezina familiei, Rosa Alexandra, a venit pe lume în ziua de Florii, pe 5 aprilie 2015. Chiar dacă în jurul căsniciei celor doi au existat, de-a lungul timpului, numeroase speculații potrivit cărora se despart, iată că sunt mai uniți ca niciodată.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.