Perversul din parc și-a recunoscut vina, iar instanța l-a condamnat la…

Publicat: 08/03/2019 | 23:11

Decizie de ultimă oră. Perversul din parcul Crângași și-a recunoscut vina, iar instanța l-a condamnat la o amendă de… 3.000 lei. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, un caz de-a dreptul incredibil care a avut loc în Capitală.

(VEZI AICI: UN PERVERS A FOST PRINS ÎN ACȚIUNE ÎN FAȚA LICEULUI! O ELEVĂ L-A OBSERVAT ȘI…)

A făcut “istorie” într-un cunoscut parc din București. Fără să-l intereseze consecințele. Din fericire, bărbatul a ajuns în custodia poliției. Discutabil pare însă faptul că a scăpat doar cu o sancțiune… pecuniară. Dar iată povestea, așa cum e ea în scriptele magistraților.

La data de 11.12.2016, în jurul orei 20.00, în timp ce se afla la intrarea în Parcul Crângași, dinspre stația de metrou de pe bld. Constructorilor, sector 6, mun. București, inculpatul M______ A_____ B_____, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a trecut pe lângă persoana vătămată B____ D_____- A_____ și martora V_____ A__-M____ și a atins cu mâna fesele persoanei vătămate B____ D_____- A_____.

În momentul în care persoana vătămată i-a atras atenția, inculpatul i-a adresat expresii obscene, s-a descheiat la șlițul pantalonilor, și-a scos penisul și a început să se masturbeze în fața celor două femei. După ce acestea s-au îndepărtat, inculpatul s-a deplasat prin parc și, ulterior, s-a așezat pe o bancă învecinată cu cea pe care stăteau persoanele vătămate M_____ A_________-F________, M_____ A___-M____ și A_________ A____-E____ și a început să se masturbeze. Observându-l, persoanele vătămate au apelat serviciul unic de urgență 112, la fața locului deplasându-se organele de poliție care l-au găsit pe inculpat pe o bancă, cu pantalonii lăsați până la genunchi”, au arătat magistrații.

A scăpat doar cu amendă!

3.000 de lei. Atât l-a costat episodul pe perversul din parcul Crângași. Legea a fost, categoric, blândă cu el. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, decizia luată de instanță în acest caz.

În consecință, pedeapsa aplicată inculpatului pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute de art. 336 alin. (1) C.pen., este amenda penală în cuantum de 3.000 lei (150 zile-amendă X 20 de lei sumă corespunzătoare unei zile-amendă). Instanța va atrage atenția inculpatului că neexecutarea, cu rea-credință, a pedepsei amenzii, în tot sau în parte, atrage înlocuirea zilelor amendă neexecutate cu un număr corespunzător de zile închisoare. În ceea ce privește aplicarea pedepsei complementare, având în vedere atitudinea inculpatului, care a conștientizat gravitatea acțiunilor sale, nu se impune aplicarea acesteia”, a stabilit instanța.

(CITEȘTE ȘI: RISCA SA-I INCHIDA CONTUL DE FACEBOOK PENTRU CA A POSTAT ACESTE FOTOGRAFII! EA ESTE CEA MAI PERVERSA ROMANCA DE PE NET)

A comis fapta sub influența băuturilor alcoolice!

Magistrații au avut în vedere faptul că perversul se afla în stare de ebrietate și nu a avut, în trecut, antecedente penale. Astfel a scăpat doar cu amendă.

Cu privire la persoana inculpatului (antecedentele penale, conduita după săvârșirea infracțiunii, conduita procesuală, nivelul de educație, vârsta, starea de sănătate, situația familială și socială), se reține că nu are antecedente penale, lucrează ca manipulant marfă (filele 84-86 d.i.), a avut o atitudine sinceră și a manifestat regret pentru săvârșirea faptei, care a fost comisă sub influența băuturilor alcoolice”, au mai arătat magistrații.

(NU RATA: PERVERSUL DIN TITU A FOST PRINS! CE FĂCEA ÎN FAȚA ȘCOLII)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...