Pescobar și-a găsit „nașii” la Londra. Afaceristul, celebrul pentru fructele sale de mare, a deschis, nu de mult, un restaurant și în Londra, unde specialitatea casei este kebabul cu caracatiță. Însă, doi foodbloggeri au desființat preparatul lui Pesobar, iar acum acesta le dă replica. Ce le transmite patronul de la Taverna Racilor cârcotașilor?
Recent, doi foodbloggeri au mers la locația lui Pescobar din Londra și au vrut să îi testeze preparatele. Însă, recenziile pe care le-au oferit nu au fost deloc unele prea roz. Pentru celebrul kebab cu caracatiță, Pascobar a primit nota 2, iar influencerii au spus că nici măcar nu pot mânca preparatul (Vezi mai multe detalii AICI).
(CITEȘTE ȘI: CE A FĂCUT PESCOBAR CÂND A VĂZUT O BUNICUȚĂ CARE VINDEA FLORI PE O STRADĂ DIN CAPITALĂ. GESTUL LUI S-A VIRALIZAT RAPID!)
Așa cum spuneam, în ciuda succesului de care se bucură, se pare că preparatele lui Pescobar nu sunt pe gustul tuturor. Cei doi foodbloggeri l-au criticat vehement pe afacerist, iar acum acesta le dă replica. În stilul caracteristic, Pescobar le-a răspuns cârcotașilor și a punctat că singura sa „greșeală” este faptul că nu a plătit, până acum, nici un foodblogger să îi facă recenzii pozitive, așa cum fac toți colegii lui.
„Hai sănătate la toată lumea din toate limbile pământului. O să vorbesc doar în română și el o să traducă. Dragii mei, în viața vieților mele nu am plătit pe nimeni și cred că de aia eu deranjez. Eu deranjez rău de tot, dar mie îmi place să deranjez, că deranjez prin faptul că sunt cel mai bun. Și acum sunt cel mai bun și în România, și la Londra, și la Bruxelles. Sunt și un pic arogant.
În viața vieților mele n-am plătit un influencer, foodblogger cum au făcut-o absolut toți, absolut toți alții care vând mâncare în România. Și nu contează că unii sunt prietenii mei. Nu e nimic rău în asta. Foarte bine să plătească. Absolut toți. Asta e încă o diferență pe care eu o fac vis-a-vis de absolut toți. Și asta deranjează. Și aici și acolo și tot. Cum să dau eu mă bani cuiva când la mine vorbește munca și mâncarea? Sunteți nebuni la cap?
Și la mine care vorbește cineva de rău… E ori un inconștient care nu știe despre ce e vorba și automat se face de c***t. E simplu. Deci eu abia aștept un de ăsta, un cunoscător, vai de capul meu, de abia aștept un cunoscător de acesta să înceapă să vorbească. Știi cum îl aștept? Vai de viața mea.
Păi eu când în două luni de zile am fost pe patru continente după pește și fructe de mare. În America, în Asia, în Shanghai, în China, în Senegal și restaurantele pe care le-am deschis prin Europa. Păi cum poate mă vreunul mie să-mi zică ceva? A, unul de prin sudul Italiei, din sudul Greciei, ok, hai, mai înțeleg.
Cu foodbloggeri aia de acolo, de la Londra, ăștia mâncători de fasole, care ei din asta sunt hrăniți. Tu știi câți m-au abordat pe mine la Londra să le dau eu 1.000, 2.000, 3.000 să facă ei reviewuri? Ce să fac eu, mă? Mai degrabă îi beau. Love. Se numește puterea business-ului. Toți au plătit foodbloggeri, eu nu. Atât s-a putut, unu e Pescobar. Love”, a fost replica acidă a lui Pescobar, după ce mâncare i-a fost criticată.
(VEZI ȘI: CE NOTĂ A LUAT PESCOBAR LA EXAMENUL DE BACALAUREAT. URMĂRITORII LUI AU RĂMAS MASCĂ!)
De asemenea, Pescobar nu s-a oprit aici și a vrut să le arate tuturor că foodbloggerii care i-au vizitat locația din Londra au fost doar rău intenționați. Drept replică, acesta s-a lăudat în mediul online cu încasările sale și a anunțat că plănuiește să se extindă și în Germania.
„Suntem în luna numărul 6, deja am încasat 23 milioane de euro în țările unde am dezvoltat afacerea. Cât credeţi că vom mai încasa în tot grupul până la 31 decembrie!? În rest lăsați toți foodbloggerii să latre ! Luaţi în calcul că într-o lună în deschidem şi în Germania”, a transmis Pescobar, în mediul online.
Mai mult, pe TikTok acesta a postat un clip în care arată că locația din Londra abundă de clienți, chiar și în urma recenziilor negative.