Ploile torențiale fac din nou ravagii în România! Zeci de case și străzi au fost inundate!

Publicat: 17/08/2018 | 11:49
Ploile torențiale fac din nou ravagii în România! Zeci de case și străzi au fost inundate!

Zeci de gospodării din Timişoara au fost inundate după o ploaie de jumătate de oră. Multe străzi s-au transformat în râuri, iar unii şoferi au rămas blocaţi în mijlocul apelor. Oamenii spun totuşi că sunt anumite zone se inundă după fiecare furtună, din cauză că sistemul de canalizare nu face faţă.(CITEȘTE ȘI: UN BĂRBAT, DISPĂRUT ÎN MARE LA MANGALIA! A INTRAT ÎN APĂ SĂ SALVEZE O FEMEIE ȘI NU A MAI IEȘIT)

A fost potop la Timisoara și Tîrgu Mureş. Apa a intrat în mai multe case şi a inundat străzi întregi. Vântul a doborât mai mulţi copaci şi a distrus un acoperiş. Pompierii au fost solicitaţi să intervină în mai multe cartiere pentru a scoate apa din pivniţele sau curţile oamenilor, informează antena3.ro.(NU RATA, AICI: FAMILIA GEOANĂ, VACANȚĂ DE PESTE 100.000 $ CU CEL MAI MARE DUȘMAN AL PREȘEDINTELUI SUA PE UN YACHT DE 49 M)

Pompierii au acţionat continuu pentru a scoate apa care a intrat şi în curţile şi pivniţele oamenior, în garaje, dar şi subsolurile blocurilor.Inundaţiile au blocat şi transportul în comun. O ploaie puternică de nici 20 de minute, a inundat mai multe străzi şi a dat traficul peste cap şi în Târgu Mureş. De vină ar fi, tot reţeaua de canalizare din oraş.(CITEȘTE ȘI: IMAGINI SUPER-EXCLUSIVE REALIZATE DE PAPARAZZI: DON NIC ŞI MIRCEA GEOANĂ, ”CELULĂ DE CRIZĂ” CU SOŢIILE IMEDIAT DUPĂ DEZVĂLUIRILE DIN CANCAN.RO!)