Polițiștii sunt în alertă! Un bărbat de 69 de ani din Constanța a dispărut fără urmă

Publicat: 13/09/2020 | 14:43
Polițiștii sunt în alertă! Un bărbat de 69 de ani din Constanța a dispărut fără urmă

Un bărbat de 69 de ani din Constanța a dispărut fără urmă. Familia a anunța autoritățile, care sunt acum în căutarea lui.

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui Mirciu Florea, de 69 de ani, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța. (CITEȘTE ȘI: FETIȚĂ DE 11 AI, DISPĂRUTĂ DE ACASĂ DUPĂ CE NU S-A MAI ÎNTORS DE LA MAGAZIN. UNDE A FOST GĂSITĂ)

Se pare că acesta a părăsit în mod voluntar domiciliul, la data de 11 septembrie a.c., fără a reveni până în prezent.

Oricine îl vede este rugat să anunțe imediat autoritățile. Semnalmentele bărbatului sunt: înălţime- 1,65 m., greutate 65-70 de kilograme, fața rotundă, ochi căprui, păr alb. Bărbatul utilizează un baston pentru a se putea deplasa.

În momentul în care acesta a plecat de acasă purta pantaloni lungi de culoare gri închis și pulover gri. (VEZI ȘI: MINORA DIN OLT DATĂ DISPĂRUTĂ DE FAMILIE A MERS SINGURĂ LA POLIȚIE)

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Postul de Poliție Valu lui Traian, tel. 0241/231.007 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611364.