Home » Exclusiv » Polițistul care și-a agresat amanta a primit ordin de interdicție! Judecătorii din București îl consideră un pericol

Polițistul care și-a agresat amanta a primit ordin de interdicție! Judecătorii din București îl consideră un pericol

De: C. C. 13/12/2019 | 22:57

În urmă cu câteva zile, v-am prezentat, în premieră, AICI, detalii halucinante despre polițistul din București care și-a ”tocat” în bătaie amanta din cauza unor SMS-uri pe care le-a găsit în telefonul acesteia. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră legate de ”aventura” care s-a terminat cu multe vânătăi, dar și  cu… un ordin de interdicție. Atenție, detalii cu un puternic impact emoțional! (CITEȘTE ȘI: OANA ZĂVORANU A DIVORȚAT DE ALEX?! CE I-A DAT DE GOL)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor informații uluitoare legate de mega-scandalul amoros în care a fost implicat un polițist din București. (NU RATA: SUPER-VEDETA DIN SERIALUL DE LA PRO TV ȘOCHEAZĂ LA 24 DE ANI)

După ce a fost ”tocată” în bătaie și acuzată de infidelitate, A.S, apetisanta instructoare de fitness care s-a iubit cu omul legii, L.C., a cerut ajutorul autorităților. Potrivit unor surse din mediul judiciar, sexy-instructoarea de fitness a obținut în instanță emiterea unui ordin de protecție. Timp de 30 de zile, polițistul trebuie să păstreze o distanță de minimum 300 de metri față de femeie, față de reședința și locul de muncă a acesteia. Bărbatului i s-a interzis categoric orice contact cu instructoarea de fitness. Și, mai mult decât atât, omul legii a fost obligat la plata sumei de 500 de lei, onorariul apărătorului din oficiu al pârâtului.

Decizia instanței

”Soluția pe scurt: Admite cererea, astfel cum a fost precizată, privind emiterea ordinului de protecţie introdusă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, în numele reclamantei …., identificată cu CNP……., cu domiciliul în Bucuresti, ……., sector 1, în contradictoriu cu pârâtul……, cu domiciliul în …………….

În temeiul art. 23 al. 1 din Legea nr. 217/2003, emite următorul ORDIN DE PROTECTIE prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 30 de zile de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele: În temeiul art. 23 al.1 lit. d din Legea nr. 217/2003, obligă pârâtul să păstreze o distanţă de minim 300 m faţă de reclamantă, faţă de reşedinţa reclamantei din ……, şi faţă de locul de muncă al reclamantei (…)

În temeiul art. 23 al.1 lit. f din Legea nr. 217/2003, interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă, sau în orice alt mod, cu reclamanta. Stabileşte onorariul apărătorului din oficiu al pârâtului la suma de 500 lei, ce urmează a fi suportat din fondurile Ministerului Justiţiei.

În temeiul art. 23 al. 5 din Legea nr. 217/2003, prezentul ordin cuprinde menţiunea că încălcarea oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecţie constituie infracţiune, conform art. 32 alin. 1 din Legea nr. 217/2003. În temeiul art. 31 din Legea nr. 217/2003 prezentul ordin se comunică de îndată structurilor Poliţiei Române de la locuinţa reclamantei şi a pârâtului.

Cu drept de apel, în termen de 3 zile de la pronunţare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată astăzi, 11.12.2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei. Document: Încheiere finală”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 1 din București.

Un polițist a primit ordin de restricție după ce și-a bătut amanta

O poveste incredibilă

Într-o altă perioadă – nu foarte îndepărtată – a vieții lor, atunci când fiecare întâlnire se transforma într-o adevărată desfătare, L.C. – polițist – și A.S. – apetisantă instructoare de fitness – au trăit momente care, cel puțin în teorie, ar fi trebuit să fie de neuitat. Polițistul, familist la vremea respectivă, a făcut o pasiune nebună pentru sexy-instructoarea de fitness, iar de aici și până la o relație  ”cu năbădăi” nu a durat mult. (VEZI ȘI: WHAT’S UP A MUȘCAT ȘI A AMENINȚAT UN POLIȚIST)

Amanta l-a pus pe jar pe L.C., încă de la începutul relației păstrate ”la secret”, iar polițistul și-a împărțit viața personală în două părți. Prima dintre ele, dedicată soției și serviciului, acolo unde poza în stâlp al familiei și în bărbatul care face tot posibilul pentru ca toată lumea să fie fericită și mulțumită, iar cea de-a doua rezervată, exclusiv, amantei, ai cărei nuri l-au făcut, de la prima ocheadă, să își piardă ”uzul rațiunii”, vorba lui Caragiale.

Aventura exatraconjugală s-a desfășurat fără sincope, o anumită perioadă de timp, cei doi savurându-și pasiunea și bucurându-se, fără restricții, de o relație… trupească și sufletească. Dar întreg scenariul a suferit rapid transformări dureroase, la propriu și la figurat.

O instructoare de fitness a fost ”tocată” în bătaie de amantul polițist

Polițistul L.C., stâlp al familei oficiale, a decis să-și ducă soția în concediu. Nimic anormal în asta, cu atât mai mult atunci când ești cu musca pe căciulă și te rod, măcar câteva minute în decursul unei zile, anumite remușcări. Zis și făcut, planul este dus la îndeplinire, numai că intervine în scenariu frumoasa amantă. A.S. s-a declarat, de cum a aflat ce intenții conjugale are amantul, împotriva unui astfel de concediu, pe care bărbatul să îl petreacă alături de consoartă. Atunci când a observat că nu a reușit să-l convingă pe L.C. să renunțe la idee, amanta a decis să treacă la… represalii. (CITEȘTE ȘI: POLIȚIST PENTRU 20 DE ZILE. ȘI-A DAT DEMISIA DE LA IPJ PRAHOVA ȘI FACE MĂRTURISIRI ȘOCANTE)

În consecință, pe principiul ”Asta ai vrut, asta obții!”, amanta pleacă – la rândul său – în concediu, dar nu singură, ci împreună cu un grup de prietene. Evident că distracția a fost la superlativ, iar ”echipa” s-a bucurat de fiecare zi relaxantă. Ca fetele, atunci când li se ivește ocazia să zburde pe plaje însorite. Asta nu înseamnă că amantul ar fi fost fost înșelat, însă plecarea în sine a fost deranjantă pentru orgoliul masculin. ”Amorul propriu”, grav afectat în cazul de față, a indus o situație împinsă până la extrem.

Polițistul nu i-a cerut amantei actele la control, ci… telefonul

Revenit din concediul petrecut alături de soție – trebuie să menționăm și că, între timp, cei doi au divorțat, preferând să pornească pe drumuri separate – polițistul L.C. a dorit să se refugieze, din nou, în brațele focoasei amante. Numai că plecarea acesteia într-un concediu separat, alături de prietene, și gândul că aceasta l-a ”tradus” l-au determinat să treacă la verificări amănunțite. În consecință, a pus mâna pe telefonul amantei și a dorit să știe dacă s-a petrecut ceva… reprobabil. A descoperit un SMS așa-zis compromițător – amanta conversase cu cineva, folosind apelativul ”scumpule”, ceea ce, conform informațiilor obținute de site-ul nr. 1 din România, era un termen utilizat adeseori de femeie, indiferent de interlocutor – și „i-a sărit muștarul”.(NU RATA: VĂDUVA MULTIMILIARDARULUI ROMÂN SCOATE LA VÂNZARE MAȘINILE DE COLECȚIE ALE MAGNATULUI!)

Din nefericire, nu a fost vorba numai despre o simplă ceartă între doi iubiți care, după câteva minute, regăsesc gustul dulce al împăcării. Surescitat, polițistul a rupt-o cu bătaia pe biata femeie, folosind o forță disproporționată. În furia sa, bărbatul a uitat de toate momentele petrecute alături de iubită, iar gelozia l-a transformat într-un om care nu s-a mai putut controla.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
Boala incurabilă de care suferă Mircea Badea. A fost la toți doctorii. Ce spune Carmen Brumă
Boala incurabilă de care suferă Mircea Badea. A fost la toți doctorii. Ce spune Carmen...
Ion Țiriac a spus de ce nu a vrut niciodată să se însoare cu Andreea Marin. Ce făcea aceasta în secret (EXCLUSIV)
Ion Țiriac a spus de ce nu a vrut niciodată să se însoare cu Andreea...
Cine sunt semifinaliștii Chefi la Cuțite 9. Cum arată statistica sezoanelor trecute
Cine sunt semifinaliștii Chefi la Cuțite 9. Cum arată statistica sezoanelor trecute
FOTO. Cum arată Loredana Chivu, după operația care a nenorocit-o! Dezvăluirile șocante ale asistentei TV
FOTO. Cum arată Loredana Chivu, după operația care a nenorocit-o! Dezvăluirile șocante ale asistentei TV
BOMBĂ! Cine vor fi naşii la nunta Simonei Halep. Darul va porni de la 300 de euro
BOMBĂ! Cine vor fi naşii la nunta Simonei Halep. Darul va porni de la 300...
Are 22 de ani și va moșteni imperiul Apple. Cum arată Eve Jobs, fiica lui Steve Jobs
Are 22 de ani și va moșteni imperiul Apple. Cum arată Eve Jobs, fiica lui...
ALERTA ALIMENTARĂ! Reprezentantii Carrefour roagă clienții să se întoarcă URGENT la case dacă au cumpărat acest produs și să nu îl consume
ALERTA ALIMENTARĂ! Reprezentantii Carrefour roagă clienții să se întoarcă URGENT la case dacă au cumpărat...
Fotbalistul a murit subit la 23 de ani. Şocant: ce au descoperit medicii la autopsie
Fotbalistul a murit subit la 23 de ani. Şocant: ce au descoperit medicii la autopsie
SOC TOTAL! Theo Rose în filme pentru adulți??? I-a lasat pe toti MUȚI: „O sa o fac!”
SOC TOTAL! Theo Rose în filme pentru adulți??? I-a lasat pe toti MUȚI: „O sa...
„Scutul” natural împotriva ţânţarilor. Top 11 plante care alungă ţânţarii din casă
„Scutul” natural împotriva ţânţarilor. Top 11 plante care alungă ţânţarii din casă
„Eu am ucis-o pe Prințesa Diana!” Confesiunile unui agent pe patul de moarte: „Știa prea multe secrete”
„Eu am ucis-o pe Prințesa Diana!” Confesiunile unui agent pe patul de moarte: „Știa prea...
CUTREMUR total în Europa! Este lovitură cruntă pentru GERMANIA: Un precedent grav
CUTREMUR total în Europa! Este lovitură cruntă pentru GERMANIA: Un precedent grav
DEZASTRU MONDIAL. Forța a 15 bombe atomice a distrus locul
DEZASTRU MONDIAL. Forța a 15 bombe atomice a distrus locul
Raluca Pastramă lovitură uriaşă după divorţul de Pepe. Uluitor ce se întâmplă acum în viaţa ei
Raluca Pastramă lovitură uriaşă după divorţul de Pepe. Uluitor ce se întâmplă acum în viaţa...
Imagini cu ultimele momente din viața fetiței de 3 ani, din Constanța, care a fost sfâșiată de animalele sălbatice
Imagini cu ultimele momente din viața fetiței de 3 ani, din Constanța, care a fost...
Calendar ortodox AZI. Iată ce este bine să faci astăzi pentru belșug și prosperitate în familie
Calendar ortodox AZI. Iată ce este bine să faci astăzi pentru belșug și prosperitate în...
Irina Tănase face dezvăluiri șocante despre celula în care stă Liviu Dragnea
Irina Tănase face dezvăluiri șocante despre celula în care stă Liviu Dragnea
BANCUL ZILEI – Amantul soției vrea o mărire
BANCUL ZILEI – Amantul soției vrea o mărire
Credea ca asteapta un copil, dar este incredibil ce purta, de fapt, in pantec: Eram in soc! Nu-mi venea sa cred!
Credea ca asteapta un copil, dar este incredibil ce purta, de fapt, in pantec: Eram...
TRAGEDIE cumplită în politică! S-a stins din viaţă chiar ieri. Acum au făcut anunțul teribil
TRAGEDIE cumplită în politică! S-a stins din viaţă chiar ieri. Acum au făcut anunțul teribil
Cutremur în presă. A fost găsit mort în propria casă
Cutremur în presă. A fost găsit mort în propria casă
Cererea României de extrădare pe omului de afaceri Puiu Popoviciu, respinsă! Exclusiv
Cererea României de extrădare pe omului de afaceri Puiu Popoviciu, respinsă! Exclusiv
Şefii serviciilor secrete le cer cetăţenilor să NU cumpere telefoane de la o marcă de top. Iată motivul
Şefii serviciilor secrete le cer cetăţenilor să NU cumpere telefoane de la o marcă de...
Cum a apărut fata Monicăi Gabor la absolvirea clasei a 8-a. Irina Columbeanu a atras privirile colegilor
Cum a apărut fata Monicăi Gabor la absolvirea clasei a 8-a. Irina Columbeanu a atras...
Avertisment al Chinei pentru G7: Zilele în care grupurile „mici” de ţări decideau soarta lumii au apus de mult timp
Avertisment al Chinei pentru G7: Zilele în care grupurile „mici” de ţări decideau soarta lumii...
Avem CÂȘTIGĂTORUL Chefi la Cuțite sezonul 9
Avem CÂȘTIGĂTORUL Chefi la Cuțite sezonul 9
Cucu, mesaj neașteptat pentru Elena Marin. Incredibil ce i-a putut spune Faimoasei:
Cucu, mesaj neașteptat pentru Elena Marin. Incredibil ce i-a putut spune Faimoasei: "A exagerat..."
Kanye West a și uitat-o pe Kim Kardashian. Este uluitor cui i-a furat iubita!
Kanye West a și uitat-o pe Kim Kardashian. Este uluitor cui i-a furat iubita!
FOTO. Sorana Cîrstea a eclipsat până și Turnul Eiffel! Apariție wow la Paris a iubitei lui Ion Țiriac jr.
FOTO. Sorana Cîrstea a eclipsat până și Turnul Eiffel! Apariție wow la Paris a iubitei...
"Mai are dinți în gură?". El are 23 de ani, ea are 60: cum arată...
Pe asta chiar n-o mai făcuse: Corina Bud, fotografiată în bikini cu vedere la… tot! Reacția fanilor: „Îți place dezbrăcată
Pe asta chiar n-o mai făcuse: Corina Bud, fotografiată în bikini cu vedere la… tot!...
Momente dramatice la Survivor Romania 2021! Cine este eliminat in lacrimi din competitie dintre Stefan Ciuculescu, Raluca Dumitru, Andrei Dascalu si Marius Craciun
Momente dramatice la Survivor Romania 2021! Cine este eliminat in lacrimi din competitie dintre Stefan...
De ce se prăbuşesc criptomonedele în weekened
De ce se prăbuşesc criptomonedele în weekened
Cum arată maşina care sperie piaţa auto mondială, şi de care se tem chiar şi constructorii de maşini electrice - GALERIE FOTO
Cum arată maşina care sperie piaţa auto mondială, şi de care se tem chiar şi...
S-a aflat cine va câștiga Chefi la cuțite 2021! Fanii sunt în stare de șoc
S-a aflat cine va câștiga Chefi la cuțite 2021! Fanii sunt în stare de șoc
Imagini îngrijorătoare! Tudor Chirilă, cu bagajele pe stradă
Imagini îngrijorătoare! Tudor Chirilă, cu bagajele pe stradă
Ultima oră! A făcut infarct în urma rapelului cu vaccinul Pfizer!
Ultima oră! A făcut infarct în urma rapelului cu vaccinul Pfizer!
BMW Seria 7, de luni de zile la vânzare. Arată ca nou, totuși nimeni nu vrea să-l cumpere
BMW Seria 7, de luni de zile la vânzare. Arată ca nou, totuși nimeni nu...