Home » Exclusiv » Un polițist din București și-a ”tocat” în bătaie amanta din cauza unor sms-uri găsite în telefon! Colegii lui au emis deja ordin de protecție

Un polițist din București și-a ”tocat” în bătaie amanta din cauza unor sms-uri găsite în telefon! Colegii lui au emis deja ordin de protecție

De: Alexandru C. 10/12/2019 | 22:39

O relație extraconjugală ”fierbinte” și de lungă durată s-a încheiat catastrofal, ajungându-se la cuvinte grele, îmbrânceli, palme, pumni și acuzații grave de ambele părți. Personajele implicate – un polițist ”bine făcut”, cu cârlig la sexul opus, și o superbă instructoare de fitness – au trecut de la momentele plăcute ale trecutului comun la lupte, în adevăratul înțeles al cuvântului. Iar ”partida” nu s-a încheiat la masa verde, ci la secția de poliție. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, detalii despre această aventură, în care finalul este unul cu… vânătăi și ordin de restricție. Polițistul și-a ”tocat” amanta în bătaie, motivul fiind… SMS-urile descoperite în telefonul acesteia. (CITEȘTE ȘI: CUM L-A AMENINȚAT UN ”ȘMECHER DE BUCUREȘTI” PE UN POLIȚIST)

Într-o altă perioadă – nu foarte îndepărtată – a vieții lor, atunci când fiecare întâlnire se transforma într-o adevărată desfătare, L.C. – polițist – și A.S. – apetisantă instructoare de fitness – au trăit moment care, cel puțin în teorie, ar fi trebuit să fie de neuitat. Polițistul, familist la vremea respectivă, a făcut o pasiune nebună pentru sexy-instructoarea de fitness, iar de aici și până la o relație  ”cu năbădăi” nu a durat mult. (VEZI ȘI: WHAT’S UP A MUȘCAT ȘI A AMENINȚAT UN POLIȚIST)

Și-a pierdut ”uzul rațiunii”

Amanta l-a pus pe jar pe L.C., încă de la începutul relației păstrate ”la secret”, iar polițistul și-a împărțit viața personală în două părți. Prima dintre ele, dedicată soției și serviciului, acolo unde poza în stâlp al familiei și în bărbatul care face tot posibilul pentru ca toată lumea să fie fericită și mulțumită, iar cea de-a doua rezervată, exclusiv, amantei, ai cărei nuri l-au făcut, de la prima ocheadă, să își piardă ”uzul rațiunii”, vorba lui Caragiale.

Aventura exatraconjugală s-a desfășurat fără sincope, o anumită perioadă de timp, cei doi savurându-și pasiunea și bucurându-se, fără restricții, de o relație… trupească și sufletească. Dar întreg scenariul a suferit rapid transformări dureroase, la propriu și la figurat. (NU RATA: SCANDALUL ÎNTRE UN POLIȚIST DE LA RUTIERĂ ȘI UNUL LOCAL)

Polițistului i s-au aprins călcâiele după instructoarea de fitness

Plecăm în concediu, dar destinațiile sunt separate

Polițistul L.C., stâlp al familei oficiale, a decis să-și ducă soția în concediu. Nimic anormal în asta, cu atât mai mult atunci când ești cu musca pe căciulă și te rod, măcar câteva minute în decursul unei zile, anumite remușcări. Zis și făcut, planul este dus la îndeplinire, numai că intervine în scenariu frumoasa amantă. A.S. s-a declarat, de cum a aflat ce intenții conjugale are amantul, împotriva unui astfel de concediu, pe care bărbatul să îl petreacă alături de consoartă. Atunci când a observat că nu a reușit să-l convingă pe L.C. să renunțe la idee, amanta a decis să treacă la… represalii. (CITEȘTE ȘI: POLIȚIST PENTRU 20 DE ZILE. ȘI-A DAT DEMISIA DE LA IPJ PRAHOVA ȘI FACE MĂRTURISIRI ȘOCANTE)

În consecință, pe principiul ”Asta ai vrut, asta obții!”, amanta pleacă – la rândul său – în concediu, dar nu singură, ci împreună cu un grup de prietene. Evident că distracția a fost la superlativ, iar ”echipa” s-a bucurat de fiecare zi relaxantă. Ca fetele, atunci când li se ivește ocazia să zburde pe plaje însorite. Asta nu înseamnă că amantul ar fi fost fost înșelat, însă plecarea în sine a fost deranjantă pentru orgoliul masculin. ”Amorul propriu”, grav afectat în cazul de față, a indus o situație împinsă până la extrem. (NU RATA: ANCHETĂ INTERNĂ LA IPJ BRAȘOV, DUPĂ CE UN POLIȚIST A BĂTUT UN ȘOFER DE AUTOBUZ)

Pasiunea de odinioară a fost dată uitării după două concedii… separate

Polițistul nu i-a cerut amantei actele la control, ci… telefonul

Revenit din concediul petrecut alături de soție – trebuie să menționăm și că, între timp, cei doi au divorțat, preferând să pornească pe drumuri separate – polițistul L.C. a dorit să se refugieze, din nou, în brațele focoasei amante. Numai că plecarea acesteia într-un concediu separat, alături de prietene, și gândul că aceasta l-a ”tradus” l-au determinat să treacă la verificări amănunțite. În consecință, a pus mâna pe telefonul amantei și a dorit să știe dacă s-a petrecut ceva… reprobabil. A descoperit un SMS așa-zis compromițător – amanta conversase cu cineva, folosind apelativul ”scumpule”, ceea ce, conform informațiilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, era un termen utilizat adeseori de femeie, indiferent de interlocutor – și „i-a sărit muștarul”. (VEZI ȘI AICI: CE MAȘINĂ ARE MARIAN GODINĂ. CELEBRUL POLIŢIST S-A ÎMBOGĂŢIT PESTE NOAPTE)

Din nefericire, nu a fost vorba numai despre o simplă ceartă între doi iubiți care, după câteva minute, regăsesc gustul dulce al împăcării. Surescitat, polițistul a rupt-o cu bătaia pe biata femeie, folosind o forță disproporționată. În furia sa, bărbatul a uitat de toate momentele petrecute alături de iubită, iar gelozia l-a transformat într-un om care nu s-a mai putut controla. (CITEȘTE ȘI: UN POLIȚIST DIN CRAIOVA ACUZAT CĂ A CORUPT SEXUAL O FATĂ DE 13 ANI, DECLARAT ANTERIOR EROU LOCAL)

Ordin de restricție

Bătută și acuzată de infidelitate, A.S. a pornit glonț către secția de poliție. Iar colegii lui L.C. au fost nevoiți să intre pe fir, cu atât mai mult cu cât erau vizibile urmele corecției aplicate, fără milă, de amantul violent. (NU RATA: FEMEIE BĂTUTĂ DE UN POLIȚIST DIN POTCOAVA)

Astfel, pe 2 decembrie, frumoasa amantă a reclamat faptul că la primele ore ale dimineții – 7:30 – a fost agresată fizic și verbal. Totul a ieșit la iveală, iar, în urma cercetărilor efectuate s-a emis un ordin de protecție, valabil 5 zile – intervalul 02.12.2019 – 07.12. 2019 -, totodată impunându-i-se polițistului L.C. să păstreze o distanță de 500 m față de victimă si de locul ei de muncă.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat și în posesia unei informații de ultimă oră. Polițistul și instructoarea de fitness care a cunoscut, din păcate, pe propria piele, o supărare extremă a partenerului, se vor întâlni chiar azi – 11.12.2010 – pentru a ”tranșa”, conform legilor în vigoare, situația tensionată. Rămâne de văzut, acum, dacă amanta își va retrage plângerea – iertându-l, în ultimă instanță, pe iubit – sau dacă polițistul va suporta consecințe mult mai aspre pentru modul violent în care s-a manifestat față de femeia care l-a determinat să ducă o viață dublă. (CITEȘTE ȘI: DIALOG HALUCINANT ÎNTRE ACEST ȘOFER DE BMW ȘI UN POLIȚIST DE LA RUTIERĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
HOT | Nebunie totală în faţa camerelor. Cea mai sexy sportivă, goală şi fără inhibiţii
HOT | Nebunie totală în faţa camerelor. Cea mai sexy sportivă, goală şi fără inhibiţii
FOTO. Carmen Negoiță, în costum de baie! Fosta nevastă a milionarului arată spectaculos
FOTO. Carmen Negoiță, în costum de baie! Fosta nevastă a milionarului arată spectaculos
Polițiștii au rămas MASCA! O platformă plină cu Dacii Duster a fost controlată
Polițiștii au rămas MASCA! O platformă plină cu Dacii Duster a fost controlată
Ce semne apar pe unghii dacă ai probleme cu ficatul sau tiroida. Bolile care „se citesc” pe unghii
Ce semne apar pe unghii dacă ai probleme cu ficatul sau tiroida. Bolile care „se...
Răcoare în casă fără aer condiţionat. Cum scapi de caniculă
Răcoare în casă fără aer condiţionat. Cum scapi de caniculă
Cel mai SIMPLU test de CULTURĂ GENERALĂ! Ar trebui să-ți faci GRIJI dacă îl PICI!
Cel mai SIMPLU test de CULTURĂ GENERALĂ! Ar trebui să-ți faci GRIJI dacă îl PICI!
S-a anunțat RETRAGEREA TRUPELOR! Informația momentului în Ucraina. S-a dat deja ordinul
S-a anunțat RETRAGEREA TRUPELOR! Informația momentului în Ucraina. S-a dat deja ordinul
Ce şoc, vedeta a murit la doar 27 de ani, în timpul unei operaţii banale, la un spital privat
Ce şoc, vedeta a murit la doar 27 de ani, în timpul unei operaţii banale,...
BANCUL ZILEI: Soțul intră în pat și-i șoptește la ureche nevestei: Sunt fără chiloți!
BANCUL ZILEI: Soțul intră în pat și-i șoptește la ureche nevestei: Sunt fără chiloți!
"Este reținută de poliție!" Vestea dată în direct despre Viviana Sposub
Detaliul legat de drapelul României care i-a atras atenția lui Elon Musk: De ce nu vorbește lumea?
Detaliul legat de drapelul României care i-a atras atenția lui Elon Musk: De ce nu...
Un lider din Balcani avertizează Ucraina să nu îşi facă iluzii cu aderarea la UE: Macedonia de Nord este candidată de 17 ani, Albania de 8 ani / UE este acuzată de
Un lider din Balcani avertizează Ucraina să nu îşi facă iluzii cu aderarea la UE:...
Omul lui Putin anunță Al Treilea Război Mondial: Prima care VA FI LOVITĂ va fi...
Omul lui Putin anunță Al Treilea Război Mondial: Prima care VA FI LOVITĂ va fi...
Boala cumplită de care suferă Alexandra Stan. „E negativ și toxic în viața mea!” Dezvăluirile vedetei
Boala cumplită de care suferă Alexandra Stan. „E negativ și toxic în viața mea!” Dezvăluirile...
„Interzis minorilor”: Cum s-a răzbunat un bărbat pe femeia care îl deranja la meci (VIDEO)
„Interzis minorilor”: Cum s-a răzbunat un bărbat pe femeia care îl deranja la meci (VIDEO)
De necrezut! Câți lei primește un profesor pentru lucrările corectate la BAC și Evaluare
De necrezut! Câți lei primește un profesor pentru lucrările corectate la BAC și Evaluare
Întâlnire de gradul zero: Reghecampf, la același restaurant cu Anamaria Prodan: „S-a ridicat de la masă!
Întâlnire de gradul zero: Reghecampf, la același restaurant cu Anamaria Prodan: „S-a ridicat de la...
Imagini virale: Ce fac ucrainencele pe plajă, în timp ce rușii le bombardează țara! Totul a fost filmat și postat pe net
Imagini virale: Ce fac ucrainencele pe plajă, în timp ce rușii le bombardează țara! Totul...
Când se afișează, de fapt, notele la Bacalaureat 2022. Atenție! Contestațiile se depun în aceeași zi!
Când se afișează, de fapt, notele la Bacalaureat 2022. Atenție! Contestațiile se depun în aceeași...
Un tik toker a arătat ce mănâncă cu 20 de lei pe zi. Val de reacții online
Un tik toker a arătat ce mănâncă cu 20 de lei pe zi. Val de...
Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!
Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!
Cât a plătit un român pentru doi pești la o tavernă din Grecia: 'Atenție! E țeapă'
Cât a plătit un român pentru doi pești la o tavernă din Grecia: 'Atenție! E...
Accesorii de camping utile, disponibile la Lidl încă 2 zile
Accesorii de camping utile, disponibile la Lidl încă 2 zile