Povestea tulburătoare de viață a Daianei de la Puterea Dragostei: ”Tatăl meu a ales pe altcineva! A venit să mă vadă de 3 ori în 23 de ani!”

Publicat: 07/09/2020 | 07:28
Povestea tulburătoare de viață a Daianei de la Puterea Dragostei: ”Tatăl meu a ales pe altcineva! A venit să mă vadă de 3 ori în 23 de ani!”

Daiana de la Puterea Dragostei are o poveste de viață tulburătoare. Tatăl ei biologic a părăsit-o pe mama ei pe când Daiana avea doar cinci ani și, în următorii ani, a vizitat-o doar de trei ori. Mama tinerei și-a refăcut viața, iar fiica ei îl consideră pe bărbat ca pe un tată adevărat.

CITEȘTE ȘI: PLUȘICA DE LA PUTEREA DRAGOSTEI ESTE DE NERECUNOSCUT! FOSTA CONCURENTĂ DE LA KANAL D A FĂCUT RAVAGII PE PLAJĂ

Daiana are o relație specială cu acela care a reușit să-i readucă echilibrul sufletesc mamei ei. Bruneta, devenită celebră după participarea la emisiunea de pe Kanal D, a făcut dezvăluirile în direct, la wowbiz. ”Tatăl meu a fost aproape de mine în această perioadă. Țin să spun că nu este tatăl meu adevărat, este tatăl meu vitreg, m-a crescut de la vârsta de cinci ani și eu pe el îl văd ca un tată. Tată este cel care te crește. Mă iubește foarte mult și mereu este lângă mine. Nu a existat niciodată să vreau ceva și să nu îmi ia.

Mama și tatăl meu nu mi-au întors niciodată vorba și îi iubesc foarte mult. Eu în București stau singură, ei stau undeva lângă Craiova și ne vizităm cam la două săptămâni. Mi se face dor și merg să îi văd pentru că nu pot să stau departe de ei. Nu contează cine este tatăl tău biologic, ci important este cel care te creste și te iubește cu adevărat. Eu pe Dan îl divinizez. Este un om deosebit”, a spus  Daiana.

Daiana de la Puterea Dragostei, pobeste tulburătoare de viață

Daiana avea să mai mărturisească faptul că nu are deloc o relație ok cu tatăl ei biologic, cel care a părăsit-o pe când avea doar cinci ani. „Tatăl meu biologic a ales pe altcineva. Mama s-a despărțit de el și a găsit un bărbat mult mai potrivit și îi mulțumesc lui Dumnezeu pe această cale că mi l-a dăruit pe Dan. Țin să spun că îl respect pe tatăl meu, acum am 23 de ani și cred că a venit să mă vadă de trei sau patru ori în 23 de ani de zile. Dar eu îl respect oricum, nu am ce să îi transmit pentru că nu ținem legătura, nu vorbim, dar ca și persoană îl respect”, a mai spus Daiana de la Puterea Dragostei.