„Vrăjeală” sau e pe bune? Ce spun apropiații lui Iancu Sterp și ai Ellei, despre relația celor doi: au rămas sau nu împreună, după „Puterea Dragostei”?

Autor:
Publicat: 01/09/2020 | 10:59
„Vrăjeală” sau e pe bune? Ce spun apropiații lui Iancu Sterp și ai Ellei, despre relația celor doi: au rămas sau nu împreună, după „Puterea Dragostei”?

La Puterea Dragostei, mulți concurenți și-au găsit sufletul pereche. După încheierea celui de-al doilea sezon, toată lumea s-a întrebat dacă între Ella și Iancu Sterp chiar a rămas o legătură sau s-a destrămat totul. Apropiații celor doi au rupt tăcerea și au spus exact cum stă treaba. 

Toată lumea s-a întrebat dacă Ella și Iancu Sterp au rămas împreună, după Puterea Dragostei. Ei bine, apropiații celor doi au declarat pentru wowbiz.ro că sunt în relații foarte bune și că, mai mult de atât, ori de câte ori ajunge în București, Iancu, fratele lui Culiță Sterp, o vizitează pe Ella.

”Toate drumurile lui Iancu duc la Ella atunci când el vine prin București, și vine cam des. A vizitat-o acasă! În plus, omul o place, este mai mult decât evident, iar ea a decis să nu se mai gândească deloc la Jador. Așa că, de ce nu ar încerca o altă variantă masculină?” au spus apropiații celor doi, pentru sursa citată.

Ella a suferit enorm după despărțirea de Jador

Deși au fost momente în care s-a apropiat de Iancu Sterp și se vedea cu ochiul liber faptul că îl place, Ellei i-a stat în permanență gândul la Jador și a suferit enorm în urma despărțirii de artist.

„De ce îmi pare rău pentru Iancu? Dacă făceam pașii spre el, eu nu mai sufeream atât de mult după băiatul ăsta. Nu făceam atât de multe greșeli, să am ce regreta. Principalul motiv ăsta a fost. Îmi pare rău…”, a mărturisit Ella, la Puterea Dragostei.

Mai mult, Ella se înțelege super bine chiar și cu mama lui Iancu. „Am o legătură specială cu dânsa. De altfel, pot să vă spun că am vorbit de foarte multe ori la telefon, ba chiar recent, mama Geta m-a sunat și m-a invitat acasă la Iancu, la Hațeg. Este o persoană deosebită, o respect, o îndrăgesc și cred că mă voi duce într-o zi acolo. Cam atât vă pot spune” a spus Ella, a emisiunea ”Totul despre Puterea dragostei!”, de la WOWbiz.ro.