Poză rară cu fiica Iuliei Albu. Mikaela îi calcă pe urme mamei sale

Autor: A.N.
Publicat: 05/12/2019 | 17:07

Poză rară cu fiica Iuliei Albu. Mikaela îi calcă pe urme mamei sale și este o domnișorică foarte cool.

Fără doar și poate, Iulia Albu este o femeie extravagantă. Apare mereu ca scoasă din cutie și de, puține ori, o poți vedea mai ”naturală”. Iată că și fiica ei îi calcă pe urme! Iulia Albu a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie cu Mikaela și o descriere pe măsură!

Ce-i drept, așchia nu sare departe de trunchi! Mikaela este bucățică ruptă din Iulia Albu și, deja, se poate observa afinitatea ei pentru modă. (CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN BOTEZATU O ”PUNE LA COLȚ” PE IULIA ALBU: ”DACĂ NU ERA EMISIUNEA, NU EXISTA! S-A AGĂȚAT ȘI DE MIHAI ALBU…”)

„Sunt atât de mândră de tine! Ea m-a rugat să postez asta. Pot să înțeleg, doar are 10 ani, până la urmă. Poartă machiaj doar o dată pe an, de Halloween. Iar eu tot cred că e prea des!”, a scris Iulia Albu în dreptul fotografiei cu fiica ei.

Mikaela, fiica Iuliei Albu

Iulia Albu: ”Am fost ținta ironiilor tuturor colegilor mei de clasă”

Acum are încredere în sine și nu menajează pe nimeni, dar în trecut Iulia Albu nu era așa. Vedeta s-a destăinuit și a vorbit despre lucuri mai puțin știute din trecutul ei. (VEZI ȘI: IMAGINILE PE CARE TOATĂ LUMEA VOIA SĂ LE VADĂ: IULIA ALBU FĂRĂ HAINE! CUM ARATĂ, DE FAPT, TRUPUL EI)

”Sunt foarte stăpână pe mine! Acum, ca adult! Nu a fost însă mereu așa! În copilărie, de fapt din grădiniță până la liceu, am fost Scheletron, am avut probleme cu acneea și am fost ținta ironiilor tuturor colegilor mei de clasă. Eram agresată, cum se spune acum, “bullied” și nu îmi e rușine să o spun. Eram foarte slabă, din păcate stilul anorexic, nu cel drăguț, deși mâncam. Primeam tot felul de porecle, de la Scheletron, Schel, aveam chiar și un diminutiv, Schel, nu e chiar diminutiv, e o prescurtare. Mi se spunea în toate felurile în care li s-a spus fetelor înalte și slăbănoage, doar că erau și fete înalte și mai armonios dezvoltate.

Nu am fost niciodată foate umilă, nu am fost cu capul plecat, chiar dacă în sinea mea sufeream foarte mult….Dar nu aveam încredere în mine! E și foarte greu să ai încredere în tine și să fii puternic când toată lumea îți spune altceva. Îmi uram de exemplu nasul, mi se părea foarte mare. Ulterior a început să îmi placă, iar acum, când mă uit la fotografii, îmi dau seama că nu era chiar atât de rău, dar atunci era o mare problemă. Pentru că eram și foarte slabă, nu puteam să port fuste, mi se părea că nu îmi stăteau bine”, a mărturisit Iulia Albu pentru perfecte.ro.

Citește și...