Presa de la Phenian contrazice zvonurile legate de stare lui Kim Jong-un! Au fost difuzate imagini cu dictatorul în plină acţiune

Autor:
Publicat: 26/08/2020 | 12:58
Presa de la Phenian contrazice zvonurile legate de stare lui Kim Jong-un! Au fost difuzate imagini cu dictatorul în plină acţiune

Pentru că în ultima perioadă au apărut tot felul de speculații legate de starea de sănătate a dictatorului Kim Jong-un, regimul de la Phenian a difuzat imagini în scopul de a arăta că liderul sau conduce ţara.

Imaginile au scopul de a opri zvonurile conform cărora Kim Jong-Un se află în comă. Presă oficială de la Phenian a publicat miercuri imagini cu liderul prezidând o şedinţă consacrată noului coronavirus şi apropierii unui taifun de coastele nord-coreene. (CITEȘTE ȘI: NOI INFORMAȚII DESPRE DICTATORUL KIM JONG-UN! LIDERUL SE AFLĂ ÎN COMĂ. DECLARAȚIILE SURPRINZĂTOARE ALE UNUI DIPLOMAT SUD-COREEAN)

Toate informațiile legate de coma în care s-ar afla Kim Jong-Un au fost făcute publice de un consilier al fostului preşedinte sud-coreean. Conform spuselor acestuia, agenţia de spionaj din Seul i-a informat pe parlamentari într-o şedinţă cu uşile închise cu privire la un nou sistem de guvernare pe care Kim pare să îl fi creat. Acesta a împărțit autoritatea şi responsabilitatea cu câţiva dintre cei mai de încredere oameni ai săi.

Astfel, într-o postare pe reţelele de socializare, fostul şef al Biroului de Monitorizare a Afacerilor de stat, care a afirmat că dictatorul ar fi în comă, a declarat că niciun lider din Coreea de Nord nu va încredinţa vreuna dintre atribuţiile sale unei alte persoane, decât dacă este prea bolnav pentru a guverna.

Kim Yo-jong se pregătește să preia puterea?

Potrivit agenţilor sud-coreeni, atribuţiile au fost delegate în mare parte către Kim Yo-jong, sora mai mică a liderului de la Phenian. Însă această delegare s-a pus pe seama faptului că liderul a dorit să mai reducă presiunile existente asupra lui şi să scape de stres. (VEZI ȘI: TENSIUNILE CRESC ÎN PENINSULĂ. DICTATORUL KIM JONG-UN, CONDAMNAT ÎN PREMIERĂ DE UN TRIBUNAL DIN COREEA DE SUD)

Chiar dacă a preluat o parte a atribuțiilor sora dictatorului încă nu este considerată oficial drept succesoarea sa la conducerea ţării.