Previziunile cutremurătoare ale faimoasei Baba Vanga pentru 2019: ”Se va încerca asasinarea lui Putin!”

Publicat: 29/12/2018 | 21:40

Se spune despre Baba Vanga că ar fi prezis BREXIT-ul, atentatele ISIS, începutul și sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, moartea prințesei Diana, destrămarea Uniunii Sovietice și chiar dezastrul nuclear de la Cernobâl. Baba Vanga ține capul de afiș în continuare, are priză la public, trezește pasiuni și controverse, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA vă prezintă înspăimântătoarele preziceri făcute de ea în legătură cu anul 2019.  Este vorba despre avertismente care îi vizează pe Donald Trump și pe Vladimir Putin, anunță un colaps economic european și atrag atenția în legătură cu apariția unui meteorit uriaș.  (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Vladimir Putin, conform profeției făcute de Baba Vanga, va fi ținta unui asasinat pus la cale chiar de… echipa lui de securitate. Președintele american Donald Trump va surzi din cauza unei boli misterioase, iar un membru al familiei sale va fi implicat într-un accident de mașină foarte grav. De asemenea, Baba Vanga a prezis și un cutremur-tsunami care va șterge de pe pământ mari părți din Asia. Iar Europa ar urma să sufere un colaps financiar, odată cu ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană. În Indonezia au fost deja două tsunami în patru luni, care au dus la dispariția a peste 2.500 de oameni.

Trebuie menționat că Vladimir Putin a scăpat ca prin urechile acului de o tentativă de asasinat în timpul alegerilor din 2012, iar mulți diplomați americani… au surzit din cauza unor radiații magnetice. Prin urmare, cei care cred în premonițiile babei Vanga sunt de părere că totul este posibil.  (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Baba Vanga, profeții înfricoșătoare pentru 2019

Dacă ar fi să extragem ideile principale din tot ceea ce se spune că ar fi prezis baba Vanga pentru anul 2019, atunci ele ar arăta așa:

  1.  – Se vor produce mai multe cutremure în diferite țări.
  2.  – Un tsunami va distruge Pakistanul, India, părți din China, Japonia și Indonezia.
  3.  – Va avea loc un colaps economic în Europa.
  4.  – Rusia va fi lovită de un meteorit uriaș.
  5.  – Se va încerca asasinarea lui Vladimir Putin.
  6.  – Trump va suferi o boală misterioasă care îi va provoca greață, traume cerebrale și pierderea auzului.
Donal Trump și Vladimir Putin, vizați de profețiile Babei Vanga pentru anul 2019

(CITEȘTE ȘI: PROFEȚIILE BABEI VANGA DESPRE ROMÂNIA. CE SE VA ÎNTÂMPLA ÎN ȚARA NOASTRĂ)

Baba Vanga – ”Nostradamus din Balcani” și consilier al liderilor Partidului Comunist din Bulgaria

Datorită abilităţilor sale de a prezice cu exactitate ce va urma, Baba Vanga a fost chiar unul dintre consilierii liderilor partidului comunist din Bulgaria. Casa clarvăzătoarei era supravegheată în permanență de serviciul secret al Bulgariei, previziunile sale fiind considerate secrete ce trebuie protejate(Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Baba Vanga a încetat din viață în 1996 (*11 august), la vârsta de 85 de ani. În unele ţări din Europa şi Rusia, Baba Vanga este venerată ca sfântă și este considerată ”Nostradamus din Balcani”.

(VEZI ȘI: BABA VANGA A FĂCUT PROFEŢII INCREDIBILE PENTRU 2018)

Baba Vanga – născută Vanghelia Pandeva Dimitrova, după căsătorie Vanghelia Guşterova – a fost o prezicătoare oarbă bulgară, considerată ”vindecătoare cu plante”. Ea şi-a petrecut cea mai mare din viaţă în zona Rupite, munţii Kozhuh, Bulgaria. Clarvăzătoarea s-a născut pe 31 ianuarie 1911, în Sofia, Bulgaria și a fost căsătorită cu Dimitar Gushterov (1942–1962).

Baba Vanga, previziuni înfiorătoare pentru 2019

Baba Vanga și punctul de cotitură din viața ei extraordinară

Punctul de cotitură în viața acestei femei a fost o… furtună care a aruncat-o într-un câmp (n.red. – totuși, această afirmație nu a fost confirmată de înregistrările meteorologice sau de alte observații din acel moment). Vanga a fost găsită după o lungă căutare, foarte speriată, cu ochii acoperiți de nisip și praf, așa ca nu i-a putut deschide din cauza durerii. Medicii nu au reușit să o vindece, iar ea a orbit.

La 16 ani, Vanga era deja complet oarbă și, din acel moment, a început să experimenteze o serie de ”viziuni” pe care – se spune – le-a înțeles abia mult mai târziu, acestea oferind, prin interpretare, predicții despre viitor. Baba Vanga a început să fie recunoscută în lume datorită îndeplinirii unora dintre profețiile sale. Baba Vanga a prezis, printre altele,  începutul și sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, moartea prințesei Diana și… atacurile din 11 septembrie 2001 din Statele Unite. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Baba Vanga, subiect al mai multor cărți, se află și în centrul unor mari controverse

Vanga a fost o femeie analfabetă sau, cel puțin, semianalfabetă. Nu a scris nicio carte, iar discursul ei era dificil de înțeles. Femeia vorbea un dialect greu – înregistrările recente TV folosesc subtitrări pentru publicul bulgar, altfel nu ar înțelege nimeni mai nimic din cele spuse de ea. De-a lungul timpului, au fost scrise mai multe cărți despre viața și previziunile Babei Vanga.

Ea a susținut că abilitățile extraordinare au avut legătură directă cu prezența unor ”creaturi invizibile”, însă nu a putut explica în mod clar originea acestora. Din ceea ce a spus baba Vanga, viața tuturor oamenilor stătea în picioare în fața ei, fiind ca un film pentru ea, începând cu nașterea și terminând cu moartea. Dar schimbarea a ceea ce a fost scris unei generații a fost dincolo de puterea ei, după cum a declarat la un moment dat.

(NU RATA: MARIA GHIORGHIU, PROFEȚIE CUTREMURĂTOARE: ”DE DOUĂ ORI CONSECUTIV MI S-A ARĂTAT…”)

Unii dintre cei care cred în capacitatea ei de a prezice viitorul spun că ar fi prevestit data morții lui Stalin, începutul destrămării Uniunii Sovietice, dezastrul de la Cernobâl, victoria electorală a lui Boris Elțân, scufundarea submarinului rus Kursk, atacurile din 11 septembrie și chiar victoria lui Veselin Topalov în turneul mondial de șah. Însă apropiații lor contrazic toate aceste afirmații, iar scepticii își rezervă dreptul de a nu crede în astfel de ”profeții”.

Baba Vanga ar fi prezis data morții lui Stalin

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...