Prezentatoarea Kelly Plasker, destin tras la indigo cu cel al fiului ei. S-a sinucis după decesul băiatului de 19 ani și a lăsat un mesaj de adio sfâșietor: “Creierul meu e distrus și…”

Publicat: 03/09/2020 | 15:04

Prezentatoarea Kelly Plasker a avut un destin tras la indigo cu cel al fiului ei, Thomas Locke. Regretata jurnalistă s-a sinucis la 42 de ani, conform celor mai noi informații făcute publice de foștii ei colegi de muncă. Înainte să își pună capăt zilelor, vedeta a transmis un mesaj de adio sfâșietor pe contul său oficial de Facebook. Gestul ei vine la mai bine de doi ani de la decesul băiatului de 19 ani care și-a luat viața.

Citește și: DJ-ul Erick Morillo a fost găsit mort la 49 de ani în casa din Miami Beach. Declarațiile șocante ale polițiștilor după ce au ajuns în vila regretatului artist | VIDEO

Prezentatoarea Kelly Plasker, destin tras la indigo cu cel al fiului ei, Thomas Locke

Kelly Plasker, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la meteo din SUA, a fost găsită moartă în urmă cu patru zile în locuința sa din Texas. Dacă inițial nu se știau prea multe despre cauzele morții, în urmă cu câteva ore bune, foștii colegi au dezvăluit că regretata jurnalistă s-a sinucis.

Înainte să își curme suferința care i-a măcinat sufletul și mintea, prezentatoarea de la KCBD a așternut pe Facebook următorul mesaj: “Creierul meu e distrus şi nu mai suport”.

“Kelly a fost acea fată curajoasă de la meteo care era în fiecare dimineață de sâmbăăt și duminică la Newschannel 11. Ceea ce nu puteai vedea la televizor era că ea avea o inimă frântă. Îmi amintesc că într-o zi, în urmă cu doi ani, când am stat cu ea și am vorbit în studio, mi-a spus că lumea ei nu va fi niciodată aceeași. Ea a zis: «El avea 19 ani ani, la 2 săptămâni (n.r.: distanță) de la împlinirea a 20 de ani». Kelly se referea la fiul ei, Thomas, care și-a luat viața în februarie 2018”, a declarat Karin McKay, una dintre fostele sale colege de la KCBD, relatează jurnaliștii publicației People.

După ce s-a aflat despre tragedie, apropiații, foștii colegi, dar și fanii au transmis mesaje emoționante în memoria lui Kelly Plasker pe reţelele de socializare

“Eu am admirat-o întotdeauna pe Kelly pentru curajul ei constant după pierderea fiului ei și pentru că a continuat să lucreze pentru telespectatori. Îmi pare foarte rău. Transmit rugăciuni pentru toți care au iubit-o”, “Un suflet frumos care a luptat cu proprii demoni cu multă vitejie și care acum se poate odihni în pace. I se va simți lipsa. Condoleanțele noastre pentru familia ei și pentru colegii cu care a lucrat”, “E normal, desigur, să ne întrebăm ce s-a întâmplat cu ea, dar nu despre aceste lucruri își doresc rudele și prietenii apropiați să vorbească acum. Lăsați totul să se liniștească și rugați-vă pentru familia, prietenii și fanii ei. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți” sunt doar trei dintre miile de postări dedicate regretatei prezentatoare de la KCBD.

Află și: Producătorul care l-a creat pe celebrul Scooby-Doo a murit: “El nu a încetat niciodată să scrie și să creeze, chiar…”