Prezentatorul de la ”iUmor”, gesturi obraznice la shopping cu ”Kim Basinger de România”

Publicat: 03/11/2019 | 23:52

La mijloc este, fără îndoială, dragoste mare! Dan Badea are o soţie cum mulţi bărbaţi şi-ar dori. Mădălina este, pur şi simplu, “topită” după prezentatorul de la iUmor. Blondina îşi sărută partenerul cu fiecare ocazie, indiferent de loc. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu cei doi în plină „acţiune”.  

După ce a divorțat de Lora, Dan Badea și-a refăcut viața alături de Mădălina, o tânără străină de showbizul autohton. În 2017, cei doi s-au căsătorit, iar în acest an, în martie, Mădălina a adus pe lume primul lor copil, un băieţel. Prezentatorul iUmor şi-a găsit, în sfârşit, liniştea, iar cele mai recente imagini confirmă acest lucru.

(VEZI AICI: INFORMAȚIE-ȘOC! PROCURORII DIICOT I-AU DESCHIS DOSAR PENTRU CONSUM DE DROGURI CUNOSCUTULUI PREZENTATOR DE LA ANTENA 1!)

L-a sărutat în magazin!

Dan şi Mădălina ies din magazin

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe Dan Badea şi Mădălina Drăghia într-un mall din Capitală. Cuplul a intrat într-un magazin şi a început să “inspecteze”, rapid, zona. Ambii erau în căutare de încălţăminte. Soţia actorului nu s-a putut abţine şi, la un moment dat, şi-a răsplătit partenerul cu un sărut. În văzul tuturor!

Ulterior, Dan şi Mădălina au căutat perechea potrivită pentru ei. Blondina s-a oprit la botine, în timp ce prezentatorul iUmor la ghete. Nu au găsit, din păcate pentru ei, nimic care să-i mulţumească. Astfel că au plecat din respectivul magazin fără să cheltuie vreun leu. Nu înainte ca tânăra să se aranjeze în oglindă. Măcar atât, dacă tot nu a cumpărat nimic!

(CITEŞTE ŞI: DAN BADEA ȘI-A BOTEZAT BĂIEȚELUL! SOȚIA LUI A AVUT O APARIȚIE EXTREM DE SEXY)

Situaţia s-a schimbat, însă, când Mădălina a intrat la Victoria’s Secret. Din respectivul magazin a ieşit cu o pungă, semn că acolo a dat peste articolele potrivite. Apoi s-a reîntâlnit cu soţul ei şi au părăsit împreună complexul comercial. Concluzia este că Dan Badea şi-a găsit, clar, sufletul pereche, iar săruturile pe care le-a primit, din senin, în mall confirmă clar acest lucru.

A cerut-o de soție în Las Vegas

Las Vegas-ul pare un loc magic pentru Dan Badea. Artistul de stand-up comedy a cerut-o de soţie pe Mădălina Drăghia în “oraşul păcatelor”, acelaşi în care a fost în vacanţă în 2013 împreună cu Lora, fosta soţie.

(NU RATA: DELIA MATACHE “L-A JULIT” PE COLEGUL DAN BADEA. CE A ZIS DESPRE FOSTA LUI SOȚIE, LORA)

Las Vegas-ul i-a purtat noroc lui Dan Badea, iubita sa Mădălina Drăghia acceptând imediat cererea lui în căsătorie. Ba mai mult, ea a izbucnit în lacrimi în clipa în care a văzut inelul. “Cel mai frumos moment din viața mea! A primit un mare DA”, scria Mădălina Drăghia pe Facebook după ce acceptase să-i devină soţie lui Dan Badea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...