Prima reacție a lui Bety Salam, după ce a aflat că fiica lui Adrian Minune s-a despărțit de iubit

Publicat: 29/08/2018 | 13:56
Prima reacție a lui Bety Salam, după ce a aflat că fiica lui Adrian Minune s-a despărțit de iubit

Una plânge, alta râde! La scurt timp după ce Carmen Minune a anunțat că s-a despărțit de iubitul ei, regizorul Bogdan Daragiu, ”rivala” ei de-o viață, Bety Salam, s-a lăudat pe contul de Instagram cu un cadou primit de la soțul ei.  

Bombă mare în showbiz, de care s-a aflat abia astăzi, deși ”explozia” a avut loc în urmă cu doar câteva zile. Fiica manelistului Adrian Minune s-a despărțit de iubitul ei după doi ani de relație aparent perfectă.

Carmen și regizorul Bogdan Daragiu pozau în cuplul perfect, dar iată că cei doi au ajuns la concluzia că trebuie săs e despartă, adevăratele motive nefiind făcute însă publice. Singura declarație a fost făcută de cântăreață pe contul ei de Instagram.

Cu 2 ani în urmă am început o frumoasă relaţie cu Bogdan, însă astăzi mergem pe drumuri diferite. A fost o decizie comună şi am vrut să aflaţi de la mine personal. Mulţumesc că ai luat parte la călătoria mea. Au fost 2 ani plini de bucurii şi momente frumoase. De azi începem un nou capitol •„, a scris Carmen Simionescu.

De cealaltă parte, ”rivala” ei de-o viață, Bety Salam, este în culmea fericirii și s-a lăudat pe contul ei de Instagram, la scurt timp după anunțul făcut de Carmen, cu un buchet de flori primit de la soțul ei, Cătălin.

Citește și...