Prima reacție a lui Dorian Popa, după ce Dan Capatos a anunțat că pleacă de la Antena 1

Publicat: 08/01/2019 | 12:48

Fanii lui Dorian Popa au primit cu tristețe anunțul lui Dan Capatos, care a dezvăluit azi-noapte că artistul nu va mai fi co-prezentator la “Xtra Night Show”. Prima reacție a îndrăgitului cântăreț a venit la scurt timp după ce s-a aflat că a părăsit echipa late night show-ului de la Antena 1. Mai mult, în această dimineață, el le-a împărtășit fanilor câteva dintre programările de pe agendă pe care le-a bifat deja.

Citește și: Dorian Popa și Jorge, mărturii intime! Primul a făcut sex în grup, al doilea a fost curtat de un bărbat celebru din România

Prima reacție a lui Dorian Popa, după ce Dan Capatos a anunțat că pleacă de la Antena 1

Prima reacție pe care Dorian Popa a avut-o după ce Dan Capatos a anunțat că pleacă de la “Xtra Night Show” a fost la miezul nopții, când a transmis un mesaj emoționant pentru iubita lui, care împlinește astăzi o frumoasă vârstă. De ziua Claudiei Iosif, artistul a urcat pe Instagram Stories o poză cu aceasta pe care a scris mai multe mesaje, respectiv: “La mulți ani fericiți”, “soție” și “hâtz you” care e pus într-o inimă roșie. Acesta a fost un semn clar pentru mulți dintre internauți că Dorian Popa nu vrea să comenteze plecarea lui din echipa “XNS” și că își concentrează atenția pe viața personală, dar și pe carieră.

În această dimineață, artistul a mers la antrenamentul zilnic din sala de sport, și-a dus bolidul în service ca să fie vopsit. “Hâtz, Cosmin! Când ajungi aici ca să scapi de bălăria asta, de nebunia asta de ți-ai făcut-o singur ca prostu’! Surpriză nouă de 2k19! Hâtz”, a spus Dorian Popa într-o filmare postată pe Instagram Stories. Mai mult, el le-a mărturisit fanilor că a publicat un nou episod de vlogging pe canalul său de Youtube, care se numește “Cum s-a spart parbrizul?!”.

Potrivit postărilor făcute pe contul său de Instagram, artistul are acum mai mult timp pentru cariera muzicală, dar și să se ocupe de lucrările de la casa pe care și-o construiește în Domnești, județul Ilfov. Pe una dintre filmările făcute în vilă, el a scris un mesaj în limba engleză: “I just work here (n.r.: Pur și simplu muncesc aici)”.

În această dimineață, Dorian Popa a mers cu mașina într-un service auto ca să își îndepărteze mesajele scrise pe caroserie

Dorian Popa, cântăreț și actorDorian Popa (8 august 1988) a avut o copilărie foarte grea, după ce tatăl lui i-a părăsit. Mama a devenit automat şi tată pentru el şi fratele lui, Ciprian. Artistul trăieşte o frumoasă poveste de iubire alături de Claudia Iosif.

Citește și...