Prima reacție a lui Smiley după ce s-a anunțat că s-a despărțit de Gina Pistol

Publicat: 09/11/2018 | 00:57

În ultima perioadă, au existat zvonuri că Gina Pistol și Smiley s-au despărțit. În acest moment, blondina se află în India, acolo unde filmează pentru „Asia Express”. Artistul a mărturisit recent că nu se va însura niciodată, deși prezentatoarea de la Antena 1 a spus în nenumărate rânduri că acesta este visul ei de-o viață. Astfel, fanii au început să se întrebe dacă nu cumva relația lor a luat sfârșit.

Smiley le-a dat de gândit fanilor după ce a postat miercuri (7 noiembrie) o fotografie însoțită de mesajul „Libertatea este un mod de a gândi”. Pe pagina sa de Facebook, admiratorii i-au transmis zeci de comentarii. (Citește și Gina Pistol a primit lovitura de grație de la Smiley! Artistul a făcut anunțul-bombă în direct)

 

„Esti liber cand ai macar strictul necesar ca sa traiesti.”, „Păi cum altfel ? Așa am crezut . Mult succes îți doresc !”, „Integritatea!”, „Smiley, ești cel mai tare”, au comentat fanii artistului.

Acest mesaj vine după ce cântărețul a declarat în presă că nu intenționează să se căsătorească vreodată. „Doamnele și domnilor, Smiley nu este însurat și nici nu a fost vreodată. Și nici nu plănuiește, deocamdată mai stăm”, a mărturisit cu nonșalanță Smiley, în timpul unei emisiuni tv. (Vezi aici Smiley a fost singur la film. Nici urmă de Gina Pistol! Cu cine s-a pozat artistul)

Gina Pistol vrea să se mărite

Recent, Gina Pistol a fost luată la întrebări de Coana Mița, bucătăreasa care a luat parte la filmările emisiunii ”Poftiți la Nea Mărin”. Prezentatoarea TV nu a negat că este într-o relație cu Smiley și nici faptul că și-ar dori să se căsătorească cu artistul.

Mă chemi la nunta ta, Gina? Cum dacă?! Că ești aproape… Ce să mai vezi?! De azi îl cunoști pe Smiley? Ce să mai vezi? Nu îți place de el? Mie îmi place și când îl văd la televizor, dar să-l am lângă mine, a spus Coana Mița.

Gina Pistol a răspuns fără menajamente și a recunoscut că îi place de artist, iar dacă vor hotărâ să își unească destinele, blondina va chema pe toată lumea.

Dacă mă mărit vă chem pe toți. Cine a zis?! Stai puțin să vedem. Îmi place de el. Nu numai pe bărbuță îl mângâi. Îl mângâi peste tot, a spus Gina Pistol.

Citește și...