Prima reacție a Elenei Udrea , după ce au apărut imaginile cu ea și Alina Bica, în Costa Rica: “Plăcerea unora de a mânca rahat…“

Autor: Anca Toma
Publicat: 05/03/2018 | 10:34

La scurt timp după ce au apărut primele imagini cu Elena Udrea și Alina Bica, într-un restaurant din Costa Rica (Vezi AICI imaginile), fosta blondă de la Cotroceni a avut o reacție destul de dură. A scris un mesaj pe rețelele de socializare, în care pare foarte deranjară de faptul că a fost fotografiată pe furiș.

In lipsa pozelor cu Kovesi la taiatul porcului, protestarii pro Sistem au gasit ce sa “share-uiasca”. Poze cu mine si Alina in Costa Rica. Daca stiam ca intereseaza pe cineva, puneam eu fotografii zilnic. Chiar si din cabinetul ginecologului. Dar, ca sa satisfac placerea unora de a manca rahat si pentru a-i scuti pe romanii cu care ne intalnim pe la pizza sa ne faca poze pe furis, de maine ma ocup sa aveti un raport in imagini al prezentei mele aici”, a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

A confirmat că este însărcinată

Sarcina evoluează bine, este gemelară, deci sunt doi băieți. Costa Rica este o țară frumoasă și prietenoasă, însă pentru cei care trăiesc aici mi se pare o țară foarte scumpă. Eu am venit, mi-am prezentat niște prieteni foarte buni. Am găsit niște vechi cunoștințe care ne-au arătat locuri foarte frumoase. Am văzut capitala. De obicei nu dau socoteală de ce plec din țară, dar când lucrurile par ascunse dau naștere la tot felul de scenarii. Eu sunt între două proceduri medicale, pe care le fac la Atena. După ce am făcut-o pe prima am venit aici. Apoi săptămâna viitoare este cea de a doua. Dacă toate lucrurile decurg bine, mă întorc acasă”, spunea Elena Udrea în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Citește și...