Primele declarații ale Dianei Dumitrescu după ce a mărturisit că este însărcinată: ”Habar nu am cum o să fiu ca mamă”

Publicat: 13/03/2019 | 16:33

Diana Dumitrescu va deveni mămică pentru prima oară și abia așteaptă să-și țină copilașul la piept. Totuși, vedeta nu știe încă cum se va descurca în rolul de ”mămică”. 

În urmă cu trei zile, Diana Dumitrescu dezvăluia că este însărcinată. Vedeta a publicat o fotografie de la un eveniment în care ăși etala cu mândrie burtica de graviduță. Ei bine, Diana Dumitrescu a mărturisit că, momentan, nu vrea să se streseze în niciun fel și că există totuși un lucru incert pentru ea. Și anume cum se va descurca în rolul de ”mămică”. (CITEȘTE ȘI: DIANA DUMITRESCU ȘI-A CUMPĂRAT MAȘINĂ DE 80.000 DE EURO ȘI 2, 5 TONE, CU BANII PRIMIȚI LA NUNTĂ)

„Nu știu exact ce o să fac. Deocamdată, în această perioadă, vreau să profit să stau liniștită, să fiu bine, să nu mă stresez, să nu mă obosesc. După aceea, nu știu ce o să fie, nu vreau să-mi fac planuri de pe acum. Habar nu am cum o să fiu ca mamă. Poate o să fiu o mamă care vrea să stea lângă puiul ei nonstop sau poate vreau să rup ușa casei cât mai repede și să încep să mă duc pe la evenimente, să fac lucruri. Chiar nu știu, nu pot să mă pronunț”, a declarat Diana Dumitrescu pentru Libertatea.

Diana Dumitrescu și Alin Boroi s-au căsătorit anul trecut

Diana Dumitrescu (n.: 30 septembrie 1983 în Constanța) a devenit soția lui Alin Boroi în cadrul unei ceremonii care a avut loc în mare secret anul trecut. Vestea că au făcut nunta a fost dată de actriță pe 16 septembrie 2018. În toamna lui 2017, frumoasa vedetă a povestit în cadrul unui interviu cum a fost cerută în căsătorie: “Am fost cerută în căsătorie în iarnă. A căzut în genunchi şi mi-a zis: ”Vrei să fii soţia mea? Am zis ”Da!”. Am fost foarte surprinsă. S-a întâmplat în ajun de Crăciun, când ne dădeam cadourile”. (VEZI ȘI: CINE A AJUTAT-O PE DIANA DUMITRESCU SĂ SCAPE DE DEPRESIE: ”AM AVUT MARE NOROC CU…”)

Diana Dumitrescu se află la a doua căsătorie. În trecut, actrița, care este cunoscută publicului din țara noastră grație telenovelelor în care a jucat de-a lungul timpului, a fost căsătorită cu Ion Ducu.