Primele declarații ale Nicoletei Voica după ce soțul ei i-ar fi făcut avansuri unei colege de breaslă: ”Fraților, nu mai încercați, că nu ne vom despărți niciodată”

Publicat: 18/07/2018 | 16:55

După ce soțul ei a fost acuzat că i-ar fi făcut avansuri unei tinere artiste, iată că au apărut și primele declarații ale Nicoletei Voica. (Oferta speciala playstation)

În urmă cu aproape o lună, Nicoleta Voica s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Alin Bagiu, un profesor de fizică din Timișoara mai tânăr decât ea. Dragostea n-a ținut cont de vârstă! Acum însă, Alina Stancu, o tânără artistă de muzică populară susține că soțul Nicoletei Voica o hărțuiește în mod constant. Tânăra a publicat un mesaj acid la adresa lui Alin Bagiu, dar și mesajele conversației lor. Nicoleta Voica însă nu crede nimic și susține că trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste din viața ei. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL ÎN LUMEA MUZICII POPULARE! O TÂNĂRĂ ARTISTĂ SUSȚINE CĂ PROASPĂTUL SOȚ AL NICOLETEI VOICA I-A FĂCUT AVANSURI)

„Urmează cununia religioasă, cât de curând, nu vreau să dau date. O să fie ceva intim, înconjurați de cei din familie. Eu mă simt o adolescentă și dacă stau să mă gândesc, la cum mă comport, ar trebui să vină des SMURD-ul. Am mai avut trei căsătorii, el a avut două. Aici e capătul, asta e ultima. O să fiu credincioasă soțului meu, merită acest lucru. A venit exact ce am comandat, tot ce mi-am dorit. Noi avem o casă mare, am stat 11 ani singură, am plătit totul singură. Nu mă vedeam măritată cu un american, nu e pe sufletul meu. Noi cântăm, noi nu trebui să ne povestim. Lumea zicea de mine că le-am făcut pe toate, că am jucat în filme porno, îl sunau pe el să îi spună că am făcut nu știu ce. Lumea nu gustă ce e frumos și fericit. Frustrații nu înțeleg. Fraților, nu mai încercați, că nu ne vom despărți never, ever! Faptul că s-a însurat cu mine este o știre. Acuzațiile sunt ridicole. Trăim o viață de miere, nu ne trebuie lună de miere.”, a spus Nicoleta Voica, în cadrul unei emisiuni tv.

Alin Bagiu și-a contactat avocații

Pe de altă parte, Alin Bagiu susține că toate acuzațiile aduse la adresa lui sunt false și vrea să acționeze în instanță. (VEZI ȘI: NICOLETA VOICA S-A CĂSĂTORIT LA 62 DE ANI. PRIMELE IMAGINI DE LA CUNUNIA CIVILĂ)

„Eu o știu pe Nicoleta de 38 de ani. La 7 ani am întâlnit-o pe Nicoleta la Căminul Cultural din satul bunicii mele. De acolo lucrurile au început să meargă. Noi am avut colaborări importante în diverse domenii. Prietenii mei ne spun că eu și Nicoleta suntem o instituție, avem multe lucruri în comun, trăim într-o lume rea, am fost sunați de alte doamne care mi-au spus că au fost sunate să zică faptul că și ele au pățit acelați lucru (nr. i-a făcut avansuri). O să avem o întâlnire cu avocații, au fost jigniri la adresa mea.”, a declarat Alin Bagiu la o emisiune tv. (Promotiile zilei la monitoare)

 

Citește și...